péntek, január 20, 2012

Hadd szóljon!

5 megjegyzés:

kelgyo írta...

OTT LESZÜNK!
NEM HAGYJUK!
H A D D S Z Ó L J O N !

Névtelen írta...

Nem fog szólni. Igaz, még húzogatják a mézesmaszagot, hogy majd lesz valami megoldás, felülvizsgálják. De csak addig amíg az IMF pénzt felmarkolják. Most átírnak, változtatnak, igazodnak: pénzt akarnak, és kapnak. Utána ismét átírnak, visszavonnak, megszüntetnek. Mindezt a nép nevében. Ahogy Orbán szokott fogalmazni: mi magyarok úgy gondoljuk... Az igazán lehangoló, hogy Európa ezt banbán nézi, ez most már világos.
Vajon a jobbikos zászlóégetés időzítése mennyire volt tudatos? Mert Orbán utána mondhatta: lám, még nálunk is van rosszabb, biztosan ezt akarják?
Bejött, megették. Nem látják, hogy egyazon sárkány két feje között választottak.
LB

kelgyo írta...

Névtelen: "Mindezt a nép nevében. Ahogy Orbán szokott fogalmazni: mi magyarok úgy gondoljuk... " Igen. És a mai megfizetett tömeg is kívülről nézve ezt támasztja alá. És az EP - mint eddig mindent - ezt is beveszi. Fő, hogy - mondá Viktor - nem kell a pénzük ... A többi láthatóan nem érdekli őket.

Névtelen írta...

Kelgyo, nem, ezek nem bértüntetők voltak. Ezt a hatalmas tömeget -mert az volt- a hit tartja össze, a hit Orván Viktorban! Sajnos érvelni se lehet nekik, ők leválasztották Orbánról a gazdaságpolitikát, az árakat, a sarcokat, a nehézségeket. A vezető ezek felett áll, minden körülmények között. Elkeserítő.
Hofi Géza mondása jutott eszembe: Magyarországon az egy főre jutó bukók száma: kettő.
LB

kelgyo írta...

Ezt inkább nem latolgatnám. A helyzet nem rózsás, az biztos. :(

Fodor Ákos: ECCE HOMO

Fenyegetésük
mulatságos. De ahogy
félnek: megrémít.

Népszerű bejegyzések