hétfő, január 16, 2012

Armageddon

Nostradamus

A hét végén a katasztrófavédelmisek közleményeit figyeltem. Hogy akkor most Magyarországra hullik-e a műhold, és mit kell csinálni, ha egy 200 kilós vasdarab beeshet a lakásomba. 
Hogy elbújjak-e valami pincében, esetleg a Metróban (olyan a falunkban nincs), vagy mi legyen. Nyilván csak akkor bújhatok el, ha megmondják, pontosan hova esik, viszont az Armageddon-féle filmekhez képest meglepő volt, hogy azt se tudták jelezni, melyik kontinensen lesz a becsapódás.
Most szólok, hogy becsapódás várható február elsején 17:00-kor az Új Színház épülete előtt (Cím: 1061 Budapest Paulay Ede utca 35.), ahol antifasiszta tüntetés lesz, mert Tarlós István a nyilaskás nézeteket valló Dörner Györgynek adta a színházat. A nyilasok az operaházi tüntetésen ráéreztek arra, hogy lehet zavart okozni a köztársaságiaknak, ha a helyszínen cirkuszolnak Orbánt támogatva - ez a következménye annak, hogy a rendőrök liberáliskodtak velük. Most a Szent Korona Rádió honlapján már teljesen nyíltan toboroznak. Előre, idejében jelzem annak, akit illet: ha egy kétszáz kilós náci egy dulakodásban ráesik egy öregasszonyra, akkor valamelyik meghalhat.
Ja, és az antifasisztáknak: most van az, hogy nem szabad elbújni.

 .

4 megjegyzés:

Unknown írta...

Én sajnos ezúttal nem tudok ott lenni, éppen a kies Hegymegen tartok aznap lovari órát - viszem magammal a buddhista hitoktatót is, mert neki nincs kocsija -, majd másnap reggel Sajókazán.

joti írta...

Egy becsapódás 2010 áprilisában már bekövetkezett. Orbán Viktor ugyan nem egy kétszáz kilós náci, ráadásul az ő becsapódását, mivel 93 ezer négyzetkilométeren oszlott el, nem is tudtuk azonnal érzékelni. De a Fideszre szavazók (ön)becsapódása – közülük is főként a nehezen ébredőké – csak mostanában tudatosodik nagyobb mértékben.
Mikor és mire lesz mindez elég?

kelgyo írta...

Ehh, nincs igazság a földön. Egyszer nem Amerikára esik valami, és akkor se miránk. Hát ezt se tudja elintézni nekünk a miniszterelnök úr? Fel vagyok háborodva.
Bezzeg a nácikat hagyja, egy pofon még el nem csattant a beígért háromból. Persze, értem én, a sallerek kivették a pájsliját, nem csoda, ha belefáradt. ...

Kováts Kristóf (kovapapa) írta...

Közel van a Bajcsy-Zsilinszky út...

Földrajzilag, de főleg jelképként! Egykori fajvédőből igazi antifa.

Fodor Ákos: ECCE HOMO

Fenyegetésük
mulatságos. De ahogy
félnek: megrémít.

Népszerű bejegyzések