szerda, december 28, 2011

Pontosan

Azért rúgják ki a tisztességes közmédiáért éhségsztrájkolókat, mert "több mint két hete tartó demonstrációjuk során folyamatosan provokálják a munkáltatót. Tudatosan jogszabályellenes magatartásukkal, tevékenységükkel megsértették a Médiatörvény és a Munka Törvénykönyve vonatkozó szabályait, politikai szerepvállalásukkal pedig semmibe vették a Közszolgálati Kódex előírását, mely szerint politikai ügyekben közéleti szereplést nem vállalhatnak, a nyilvánosság előtt véleményt nem nyilváníthatnak".
Na, pontosan ezen az alapon kell majd földig rombolni az egész médiaszörnyeteget, az orbáni diktatúrával együtt. Létük alapja a joggal való visszaéléssel született médiatörvény, amely nem csak Magyarország népét provokálja és alázza meg, hanem az egész világ megvetését bírja. A közszolgálati médiarendszer vezetői minden sajtónormát fölrúgva politikai szerepet vállaltak azzal, hogy elfogadták: nyilvánvalóan egypárti irányítás alatt állnak, vélt vagy valós elvárásra, vagy utasításra hamisíttatnak.
Miután többszörösen hamisításon, hírtorzításon kapták őket - vagyis korlátozták az igazság ismeretéhez való jogot - még van arcuk valami közszolgálati kódexre hivatkozva eltávolítani azokat az embereket, akik ezellen tiltakoznak.
Ez van, drága Magyarország. Tessék csak tovább punyhadni az ólmelegben.

 .

2 megjegyzés:

kelgyo írta...

Remélem, kitartanak, és azt is remélem, hogy kellő társadalmi támogatásban is van/lesz részük. Erre az összefogásra ma (december 29.) is született jó példa.

Caitlin írta...

Én félek, hogy a társadalmi összefogás nem fog összejönni. Egyszerűen az emberek jobban félnek semmint, hogy ki mernének állni bármi ellen/mellett. Hány olyan emléke van sokaknak még iskolából, hogy összeszervezkedett az osztály, 1-2 ember felállt megmondani a véleményt, majd egyedül maradtak az igazgatói intővel... ? Ez jellemzi a felnőtt lakosságot is.

Fodor Ákos: ECCE HOMO

Fenyegetésük
mulatságos. De ahogy
félnek: megrémít.

Népszerű bejegyzések