szerda, július 03, 2013

Kicsit vissza

Ma, az ellopott helyett kaptam egy új i-Pad-et. Már amikor meghallottam, alig hittem el, hogy vannak olyan emberek, akik ilyen kedves gesztusra képesek. Most építgetem a masinát, hogy megnézhessem, amiről csak beszámolókat  hallottam, hogy mi mindent kaptam azoktól, akik szeretnek. 
Ma rettenetesen elfáradtam, mert az orromon át ledugtak egy csövet a tüdőmbe, hogy abból mintákat vegyenek. Ez volt eddig a legborzalmasabb dolog, amit átéltem testi viszonylatban. Majd leírom az egészet, hátha elolvashatja egy-két gyerek mielőtt rágyújt az első nemzeti dohánytermékre. (Már ez a "rágyújt" is milyen alpári kifejezés.)
Szóval most rettenetesen fáradt vagyok, mert megint van mivel írni. Holnap könnyebb órák is lesznek, talán. Végre elolvashatok mindent a Facebookon meg a Népszavában is.


5 megjegyzés:

Kaskötő István írta...

Hej, Ivan!

Le van a világ...
Fel a fejjel kispajtás!
DAFKE! Gyógyulj meg.

Amint a kémeim kiderítik a posta címedet megy egy boríték. Navrasiccsel nem tudok konkurálni,de...

Ölel:
Kaskötő

vándor írta...

Úgy örülök Neked!!! Ugye, eztán már itt is maradsz velünk?! Én nagyon számítok Rád! Vigyázz hát Magadra, pihenj sokat és gyógyulj meg mielőbb!!! Tiszta szívemből kívánom ezt Neked!

L Diluent írta...

Ennek, a nagy többségünk örül. Nem ilyen tünedezésre gondoltam. Sajnálom. Szomorú vagyok, hogy ez megtörténhetett. Szégyenlem magam, helyettük is.

Unknown írta...

Kedves Iván!

Nagyon sok szeretettel kívánok mielőbbi teljes gyógyulást!

Névtelen írta...

Iván,
Tényleg képes voltál inkább tüdőrákot kapni, minthogy fideszes dohánbótba' kelljen menned cigit venni?
Nem túlzás azért ez?:)

Fodor Ákos: ECCE HOMO

Fenyegetésük
mulatságos. De ahogy
félnek: megrémít.

Népszerű bejegyzések