hétfő, július 16, 2012

Ez van

P. László, akiről most úgy tudjuk, hogy Bándy Kata gyilkosa, utoljára azt jegyezte be a Facebookon, miszerint: "azota lizingeltem pár zsiros kenyeret".
Ez pénteken volt, éjfél előtt háromnegyed órával.
Hétfőn - mintha valaha is olvashatná -, megjöttek a neki szóló üzenetek. 
Merci Vagyok Pacsee: Éghet a pofádról a bőr arany apám!!!!! ha lehetne jelentkezni hogy meg öljenek téged én lennék az első de elsőnek jól megkínoználak és a pofádba röhögnék !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Patkányok közé raknálak be egy sötét pincébe , Rohadjál meg te féreg !!! Erre van eszed !!!!!!!!!!!!! (Ez 641 embernek tetszik.)
Gyenis Manó: Egy kádba sósavat öntenék...összekötném kezed lábad úgy, hogy a kádfelett csak két db léc tartana... Majd az egyik lécet kihúznám alólad.... Na tartsd meg magad, ha nem akkor szépen végignézem ahogy szétmar a sav... Ez a köpök a sírodban volt... De neked pont megfelelő halál lenne most ebben a pillanatban... amikor kiontottad egy fiatal lány életét... Ésezzel tönkretetted a fiad életét... Remélem a cellatársaid nagy szeretettel fogadnak... (Ez 395 embernek tetszik.)
Erna Vigh: Ne legyen öngyilkos túl kegyes halál! Szivesen bevagdosnám besóznám kinlódjon a retek! A kezét meg levágnám véletlenül se tudjon védekezni! (159 embernek tetszik.)
Ez van.

 .

9 megjegyzés:

Sheila G. írta...

miben különböznek?

Kasszandrosz írta...

Similis simili gaudet. Hasonló a hasonlónak örül.

hedda írta...

ez az ember megerőszakolt és megölt egy nőt. hülyék kommentelnek rá hülyeségeket, de azt hiszem Iván, Ön egy kicsit egyoldalú. Mondja, arra tényleg nincs szava, hogy ez az ember mit tett egy lánnyal, aki - lehet, hogy egy kicsit becsípve - de csak haza haza akart jutni?

Andrassew Iván írta...

Drága Hedda, természetesen nagyon sajnálom Bándy Katát. Borzasztó, ami történt. De az is, amit ez kihoz az emberekből. Én most erre akartam fölhívni a figyelmet.

Fremdenführer írta...

Jó...

Elsőre nekem is kinyílt a nemlétező bicska a zsebemben. Voltak nem túl szalonképes gondolatok. Persze!
És most, mi jutott minderről eszembe?...

“Igaz, az ember nem felel felbukkanó vágyaiért, gondolataiért. Olyanok ezek, mint egy átsuhanó madárraj a ház felett. De ha a madarak fészket is vernek az eresz alatt, ott élnek, szaporodnak, azért már az ember is felel. Mert beleegyezett.” (kínai bölcsesség)

Ez.
Az igazságszolgáltatás (már amennyiben ez esetben lehet ilyet...) az illetékes szervek dolga. Én nem lennék a srác helyében.
A lány, szegény, érte már semmit sem tehetünk. Csak egyet tudunk még: sötétedés után jobban figyeljünk magunkra... Meg egymásra!
Tényleg.

Névtelen írta...

Szörnyű bűncselekmény volt ez, ez is. Sajnos nem ritka esetről van szó. Amiben mégis más, hogy egy rendkívül dekoratív nőt ölt meg egy különösen rosszarcú cigány.
Tegyük fel, hogy akkor este nem Bándy Katára csap le a gyilkos, hanem mondjuk egy Kolompár Irmára. Érdekelne ez valakit? A kuruc.infót biztos nem. Viszont most a gyilkos és áldozata képeit egymás mellé téve hatásosan lehet cigánybűnözőzni, fajelméletezni, gárdázni.
Attól tartok, hogy annak a hiszterizálásnak, amibe szinte minden média beszállt, ártatlan áldozatai lesznek, ami ugyanúgy fog fájni nekem, mint Bándy Kata halála.

LB

kelgyo írta...

Ez van, Iván. És ebben még mind olyan, ami tök független a szintén fellelhető rengeteg cigányozó írástól.
Már többször hallottam, és tegnap egy televíziós riportban is elhangzott, hogy az ilyen emberek a börtönhierarchia legalsó szintjén vannak, amivel egyébként egyet tudok érteni.
Az is kiviláglik az itt idézettekből, hogy a halálbüntetés is menekülés lenne neki ... Én ebben is osztom a véleményeket.

zsofi írta...

Nem nagy boldogság ebben a gyűlölettel túlfűtött országban élni!
Egy szexuális indíttatású gyilkosság egy szép, okos, tehetséges, vétlen fiatal nő ellen minden korban és minden országban szomorú, tehetetlen haraggal, elkeseredéssel, bánattal és együttérzéssel tölt el minden ép-lelkű embert.
De ép-lelkű emberekből nem vált ki szadista gyűlöletet. Ép-lelkű társadalomban nem a szadisták a hangadó többség! Akik ilyen reakcióra képesek, nem sokkal különbek, mint a szintén beteg lelkű elkövető!

Muzsi Attila írta...

Én is mindig mondom a fiacskámnak, hogy az életben messze kerülni kell a veszélyes helyeket, embereket. Igen, jobb félni mint megijedni. Ha kinyírnak, azután mind jöhet ezer légió is bosszút állni, nincs értelme. Sokszor hallom a felháborodott embereket, ha átjárón gázolnak halálra valakit, hogy hisz joga volt átmenni...igen, joga volt, de így halottan mit ér az a jog?
Sajnos, veszélyes világban élünk. Erre kéne jobban odafigyelni és felkészülni. Lehet, hogy gyávaság óvatosnak lenni, de itt élet és halálról van szó.

Fodor Ákos: ECCE HOMO

Fenyegetésük
mulatságos. De ahogy
félnek: megrémít.

Népszerű bejegyzések