péntek, július 20, 2012

Egyszer majd

Csatáry László letartóztatását sürgető aktivistákról készült felvételeket töltöttek föl a náci kuruc.infora. Arra kérik az olvasókat, hogy 100 ezer forintos pénzjutalom ellenében szolgáltassanak adatokat az antifasiszta flashmob résztvevőiről.
Nagyra becsülöm azokat a szervezeteket, amelyek a végsőkig üldözik a háborús bűnösöket,  mert az emberiség egyik legfontosabb döntése volt, hogy soha ne éljenek többé biztonságban a világ legrohadtabb gyilkosai. 
Ideje lenne új adatbázisokat létrehozni. Azokról, akik most készülnek arra, hogy megdöntik a demokráciákat és újabb gyilkos rendszereket vezetnek be. A magyar kormány és titkosszolgálatai nyilván tudatosan nem semmisítik meg ezeket a szervezeteket, csoportokat - ahogy az előzőek sem. Hagyják, hogy egy parlamenti párt alatt széles, részben katonáskodó, de erős médiafegyverzettel mindenképpen rendelkező terrorbázis szerveződjön. 
Érthetetlen az is, hogy az egyre lepusztítóbban virágzó nácizmus ellen olyan erők sem lépnek föl, amelyek egyébként képesek tönkretenni akár egy középhatalom teljes információs rendszerét is.
Lelkük rajta. De az jó lenne, ha legalább pontos és mindent följegyző adatbázisokat építenének. Most. Mert egyszer majd szükség lesz bizonyítékokra a gyilkosok és a fölbujtók felelősségre vonásakor.

 .

2 megjegyzés:

Blog34blog írta...

Egyetértek, elég volt a baloldalnak, vagy akárminek tituláltak hallgatagságának, mamlaszságának.

Demokratának, tisztességesnek, szolidárisnak és kőkeménynek lenni egyszerre. Ez hiányzik most.

Efrajim írta...

Na és a világ legrohadtabb gyilkosai Katynból, Gulagról, Workutáról, Kolimáról, Drezdából, Hiroshimából
Nagasakiról ????

Fodor Ákos: ECCE HOMO

Fenyegetésük
mulatságos. De ahogy
félnek: megrémít.

Népszerű bejegyzések