vasárnap, június 03, 2012

Pápai és a jogutód

Pápai Gábor magáról
A Jobbik följelentette Pápai Gábort egy rajza miatt. A jobb sorsra érdemes Szőcs Géza államtitkárt ábrázolja, abban a történelmi pillanatban, amikor szétengedi Nyírő József hamvait. A szöveg meg az, hogy "Porszennyezés egészségügyi határérték felett". Mert hogy ez “egyértelműen a gyászoló magyarság önbecsülésébe kíván tiporni az írófejedelem emlékének megsértésével.”
Azt leszámítva, hogy a majdnem hatvan éve elhunyt író halála miatti összmagyar gyász vagy nem volt, vagy elmúlt, mire fölcseperedtem, mert nem emlékszem rá, és ma sem érzékelem, a fejedelmi hamvakkal valói idétlen állami bohóckodás kicsit többet árt a “magyarság” önbecsülésének, mint ez a rajz, amelyik arról szól, hogy egy szálasista hamvainak hurcibálása megfertőzi magyar-magyar és ráadásul a román-magyar viszonyokat is. De hiába magyarázom ezt egy olyan pártnak, amelyik ahelyett, hogy a rendőrségre szaladgál árulkodni, eldönthetné végre, hogy horthysta vagy szálasista. Mert vagy-vagy. A Kövér is eldönthetné. És Szőcs is, hogy mibe keveredhet.
(Jelzem: mi arra is emlékezünk még, amikor a Jobbik jogelődje - parlamentjének tagja ezek szerint egy fejedelem volt - “eljárást” indított szerkesztőnk, Mónus Illés ellen. Nem élte túl. Talán Pápai élve marad, legalább a börtönben, mert nincsenek itt a németek.)
"Porszennyezés egészségügyi határérték felett"


 .

6 megjegyzés:

Névtelen írta...

Az itt és most kegyelted (ez esetben a Pápai Gábor nevű aljadék provokátor) és a seggnyalós haverod (a Gyurcsány(i) "Elkúró" Ferenc), valamint a 2006. október 23-i szemkilövetéseket és a 2006. szeptember 18. és 2006. október 24. közötti rendőrbrutalitásokat ELRENDELŐ ÉS MEGPARANCSOLÓ pajtikád (a Gergényi "Görényi" Péter) márpedig börtöntöltelékek lesznek, fegyházbüntetés fokozattal. Hamarosan. Olyan hamarosan, hogy le sem lehet már tagadni. És még az sem kizárt, hogy a cellatársuk leszel. Ha akarjuk, téged is lesittelünk. Kezünkben a hatalom, azt csinálunk (veletek), amit akarunk. Ha kétharmad van, minden van. Kétharmad van, minden van.

ALF írta...

Becsülöm a Pápai vonalvezetését, nagyon tud fejeket rajzolni. Talán egy elhunyt ember hamvaival nem kéne poénkodni, nade igy van ez, amikor valaki megrendelésre, kilóra gyárt politikai karikaturákat, néha megcsúszik a fúrógép. Az elözö komment NAGYON kemény.....Mit csinálnak ezek két év mulva, ha az MSZP megint nyer kékcédulákkal ??!!??

Névtelen írta...

Egy egykori náci, nyilas gazember állami szintű kimosdatása van annyira felháborító, ami mellett egy Pápai nem mehet el szó nélkül. Alf, tévedésben vagy, ez nem poénkodás, hanem vélemény. Ezen nem röhögni kell, hanem elgondolkodni. Igaz, ezt egy olyan országban elvárni, ahol Horthynak szobrokat emelhetnek, és az ez elleni tiltakozásra az a revans, hogy Raul Wallenberg szobrára disznólábakat aggatnak, elég hiú ábránd.
Pápai ott „hibázott”, hogy nem a kuruc.info-nak dolgozik, ha ott „poénkodna” a holokauszton, akár még nemzeti hős is lehetne!

LB

Névtelen írta...

első névtelen: semmi nem tart örökké. a minden és a kétharmad sem. a kétharmad faragásán ti magatok munkálkodtok. alissez fair, laissez passé. rákosi hamvait próbálták hazahozni, eltemetni a farkasréti temetőben, d minden alkalommal bekenték fekáliával azok, akik nem felejtették el az"érdemeit" később már csak a monogramját rakták a hamvait fedő lapra, de az a tábla is úgy járt, egészen addig, amíg egyszer aztán végleg el nem tűnt. ti és a kétharmadotok sem él örökké. osztán landolhattok a reklámszatyorban. TZS

Névtelen írta...

ALF 2012. június 4. 11:42

"Mit csinálnak ezek két év mulva, ha az MSZP megint nyer kékcédulákkal ??!!??"

Akkor véres forradalomban visszavesszük a hatalmat. De ne aggódj! A MaSZo(M)P - két év múlva - semmilyen módon sem fog nyerni. Mert? Pont ők nyernének? 2006. június 10. óta (OÉT nyilvános ülés, Gyurcsány(i) Ferenc: "Nem kell félni! Nem fog fájni.") hivatalosan is ők a lúzerbanda. Dehogy nyernek. Ugyan. Nyilván a kékcéduláikkal azért még próbálkoznak. Mint ahogy tették 1947-ben is. Akkor sikerrel, két év múlva sikertelenül. Hosszú, Fidesz szimpatikus idő után erősen húz a szívem a Jobbik felé: ők betilta(t)nák a cucilistákat...

Névtelen írta...

De jó lenne, ha igazad lenne, Iván. De sajnos nincs

Fodor Ákos: ECCE HOMO

Fenyegetésük
mulatságos. De ahogy
félnek: megrémít.

Népszerű bejegyzések