csütörtök, május 31, 2012

Kiegészítő konzultációs kérdések

A tozsdeforum.hu képe

Egyetért Ön azzal, hogy a Fidesz-KDNP koalíció a hatalom kizárólagos birtoklására törekszik?

Egyetért Ön azzal, hogy a fékek és ellensúlyok kiiktatása rendkívül veszélyes és bármikor társadalmi robbanáshoz vezethet?

Egyetért Ön azzal, hogy azokat a politikusokat és képviselőket, akik visszamenőleges hatályú törvényeket hoztak, egy ciklusra ki kell zárni a politikai életből?

Egyetért Ön azzal, hogy a hatalommal és a joggal cinikus módon visszélve hozott törvényeket - beleértve az alaptörvényt - el kell törölni akkor is, ha a választások után nem alakul ki kétharmados koalíció?

Egyetért Ön azzal, hogy a magányugdíj-pénztárakban összegyűjtött megtakarítások államosítása a joggal való különösen kártékony visszaélés volt, ami emberek százezreinek jövőjét tette tönkre?

Egyetért Ön azzal, hogy az egykulcsos adó csak a gazdagok érdekeit szolgálja, és emberek millióit taszítja szegénysorba?

Egyetért Ön azzal, hogy az állam és a kormány elsőszámú kötelessége, hogy a szegényeket és elesetteket szolgálja, és amennyiben erre alkalmatlannak mutatkozik, akkor minden lehetséges és törvényes eszközzel le kell váltani?

Egyetért Ön azzal, hogy rosszabbul élünk, mint két éve, és ez elsősorban a kormány kül- és gazdaságpolitikájának következménye?

Tisztelettel:

 .Andrassew Iván nemzeti konzul

Nincsenek megjegyzések:

Fodor Ákos: ECCE HOMO

Fenyegetésük
mulatságos. De ahogy
félnek: megrémít.

Népszerű bejegyzések