kedd, május 10, 2011

Banántartó műbanán


A madarak és fák napján leltem erre az ovisoknak és isiseknek szánt uzsonnai banántartó műbanánra. Alighanem tipikus példája annak, hogyan lehet hülyeségekre pazarolni a kőolajat, miközben a gyerekeket arra neveljük, hogy a legfölöslegesebb dolgokat is meg kell venni, ha azok szépek és pláne viccesek. Szerencsére jó drága, 900 forint, manapság luxuscikknek tekinthető. Ha valamit meg kellene adóztatni - a szegények étkei helyett -, akkor az ilyen "terméket".

5 megjegyzés:

Gopál írta...

Én ajándékba adnék egy ilyen banántartó mellé egy kacsintó-Jézusos pénztárcát.

Pu'show írta...

Kedves Gopál!

Ötleted? Szenzációs! Sőt! Attól is több! Egyenesen fülkeforradalmi innováció!
Diplomás munkanélküliként én vállalom az ominózus pénztárca legyártását!
Tudod mit? Pályázzunk közösen a jó adóforintokért! Te mint ötletgazda, fülkeforradalmi innovatőr, én mint a kivitelező. Nyertes pályázat esetén kiadjuk a projektet a banán gyártójának alvállalkozásba. Már bizonyította rátermettségét!

hegymenet írta...

Sajnákom azokat a gyerekeket, akik ilyen mű cuccokat kapnak,mert a valódi mesék helyett is valami mű szórakoztatással kell beérniük.
Később a szüleik panaszkodnak: Nem értem, miért nem olvas ez a gyerek.

Üdvözlettel: Orbánági 2011.05.10.

stiglinc írta...

További rendkívül haszontalan és felesleges holmi:
http://www.humusz.hu/faf/kereso

Ilona írta...

Haszontalan, felesleges és RONDA! (A természet nem tesz a banán hajlatába egy kis fogantyút...) Újabb szomorú bizonyíték az emberi faj komplex butaságára és rövidlátására. Pazarlunk, pazarlunk, amig van miből, aztán csodálkozni fogunk.

Fodor Ákos: ECCE HOMO

Fenyegetésük
mulatságos. De ahogy
félnek: megrémít.

Népszerű bejegyzések