vasárnap, október 19, 2014

Isten kedvence

A Kecskeméti Főiskolán természetes szert találtak a parlagfű kiirtására. Ez bizony valóságos szenzáció, hiszen legalább kétmillió magyart szabadíthat meg a szenvedéstől. Ráadásul arról is fölvilágosították a népet, hogy a parlagfű kaszálása valóságos bűn, hiszen a levágás után tíz újabb növény kél. Vagyis csak gyökerestül érdemes kihúzni. Volt érdemes eddig, mert most itt a szer.
Jó ez a figyelmeztetés, mert ezek szerint meg kell várni a szer forgalmazását, hiszen aligha lehet kihuzigálni sok százmillió növényt. Hacsak nem a gárdistákkal. Egyszerűen fölmérhetetlen a fertőzöttség. Saját megfigyelésem - ezt láttam biciklizés közben a földutakról -, hogy a parlagfű - a marihuána mellett - Isten kedvenc növénye, mert Ő sokasítással szeret jutalmazni.
Ígéretei dacára gyakorlatilag semmit nem tesz, tett a kormány az irtásért, sőt az arra szánt pénzt elsikkasztotta. “Több mint egymilliárd forintot ajánlottak fel az adófizetők 2009-ben az adójuk 1 százalékából parlagfűmentesítésre, ehelyett azonban végkielégítésekre, terepjáróra és számítógépekre költötte a pénzt a kormány 2011 első felében. - írja  Mandiner.)

Most itt az alkalom, hogy úgy tegye jóvá a fosztogatást a kormány, hogy kutatásra ad egymilliárdot a Kecskeméti Főiskolának. Azonnal.

Nincsenek megjegyzések:

Fodor Ákos: ECCE HOMO

Fenyegetésük
mulatságos. De ahogy
félnek: megrémít.

Népszerű bejegyzések