szombat, október 18, 2014

Csak nehogy


Mennyire jó úgy ébredni, hogy nagyonis meghitt érzés Dzsudzsák nevének helyes leírásával molyolni. Amikor ezt írom, még sötét van. Direkt korán keltem, hogy megnézzem, másképp kel-e a Nap. 

Figyelni akarom, milyen az, amikor egy nép végre nem a bánattól fuldokol, hanem a boldogságtól. Csak vigyázzunk, mert ilyenkor lehet bármit megcsinálni velünk. Most nem ünneprontok, hanem a kötelességemet teljesítem: figyelmeztetek.
Már a Románia elleni “győzemmel felérő” döntetlen után azonnal, népfölkekés kockáztatása nélkül be lehetett dobni, hogy a főváros közgyűlésében nem is kellenek a pártfrakciók, mert ott kerületi polgármesterek vannak, akik amúgy se a pártjaikat, hanem a kerületüket képviselik. Ahhoz meg nem kell frakció.
A Feröer-szigetek elleni világra szóló győzelem talán még nem elég ahhoz, hogy a Fidesz valamelyik boldogságfelelőse bevesse, hogy a parlamentben is meg kellene szüntetni a frakciókat, mert minek azok… hogy aztán mi a magyarázat, azt majd maga a parlament kitalálja. Az a fontos, hogy a választásokra eltűnjenek. Mert akkor nem kell bevezetni a nyílt diktatúrát, hanem magától, alaptörvényesen bevezetődik az, ami van. Azt még Obama se csúfolhatná. Csak nehogy az legyen a magyarázat, hogy nem maradtak az országban emberek, akiket a pártok képviselhetnének.


Nincsenek megjegyzések:

Fodor Ákos: ECCE HOMO

Fenyegetésük
mulatságos. De ahogy
félnek: megrémít.

Népszerű bejegyzések