hétfő, július 07, 2008

Gaztett



Sok éve járok a pride-ra, mert neveltetésemből és világnézeti felfogásomból adódóan kiállok azokért az elvekért, amelyek az emberi méltóságot jelentik, legyenek azok vallási, etnikai, szexuális, vagy bármilyen nézetek, és nem mellesleg: a menetet többek között a barátaim is szervezik.
Évekig teljes nyugalomban telt a melegek és őket támogatók felvonulása, volt ugyan néhány mutogatós-beszólós, SZODOMA-molinós ellentüntető, de alig lehetett őket észrevenni a nyüzsgő büszke tömeg mellett.
Munkám miatt a könnygáztól és az undortól végigkönnyeztem az elmúlt évek szinte összes utcai harcát, de amit most láttam az mindennél gyalázatosabb volt: magukból kivetkőzött tudatlan és/vagy gonosz emberek minősíthetetlen gaztette.
Csak néhány dolog, ami vagy mellettem csapódott be, vagy a barátaimat találta el: uborka, paradicsom, tojás, kiskő, nagykő, vizes palack, paradicsomsűrítmény-konzerv, acélcsavar anyával, Molotov-koktél és vajsavsugár, amit vízipuskából lőttek a tömegbe.
Ezek közül engem csak egy tojás súrolt és a sav fröccsent rám, bár abból elég sok, de azon kívül, hogy iszonytatóan büdös lettem, komolyabb bajom nem történt. De sok vérző sebet és agyondobált békés embert láttam.
Az operatőrök közül sokan úgy néztek ki, mint egy hatalmas rántotta, ami különösen felháborított, mert a munkájukat súlyos tárgyakkal végző, védekezésre alig képes emberekről van szó. De védekezni ezek ellen a senkiháziak ellen senki nem tudott. Nem is lehet a sunyin gyilkolni vágyó bűnözők ellen védekezni, maximum otthonmaradással, de az nem megoldás, mert akkor ők győznek és a demokrácia szenved vereséget.
Az elmúlt nap kétség kívül a legújabbkori magyar történelem egyik legsötétebb napja volt.
Ez mindannyiunk szégyene. De legalább a szivárvány szép volt.

Andrassew Dávid Igor


10 megjegyzés:

Malvina írta...

Viszont te, a lehető legtöbbet megtetted, amit lehetett, elmentél. Tehát, némi remény azért még van.

:D

Névtelen írta...

Ott rohadsz meg élve, te grimbuszos féreg! Egy konzervatív világ van megvalósulóban, buzik nélkül, tele atomerőművekkel.

Menj a vén komcsi apád blogjára siránkozni!

Malvina írta...

Na, tessék! Az is mutatja, hogy van még remény, hogy ezek a névtelen senkik ennyire dühösek.

:D

Névtelen írta...

Egy fenét!

Azért jársz, mert csak análisan tudsz elélvezni, te szánalmas buzi....:))))

Malvina írta...

Kündü Úr !

Az anális ejaculatio mióta homoszexuális kiváltság ? Sőt ! Számos és számtalan heteroszexuális is létezik, akinek szintén csak így jelent élvezetet a nemi aktus.

Meg aztán számos és számtalan másoknak meg az okoz élvezetet, ha mások nemi élete körül - ami egyébként teljességgel magánügy - szimatolgathatnak. Pont úgy, ahogy ezt Ön is teszi.

:D

Névtelen írta...

Igen Malvina, én 29 éve vagyok "forgalomban" és ez idő alatt számos alkalommal odahatottam én is hölgypartnereimnek.

Ön azonban ismét bizonyságát adta MÉLYSÉGES MŰVELETLENSÉGÉNEK:

-ejakuláció az csak a férfi fallikus orgazmusa. Aki "fogadja", az nem ejakulál,

- vagyis Ön az orgazmust keveri az ejakulációval,

- végül bizonyítva látom, hogy azért lóg ezen a szakállas bácsin, mert azt hiszi, ez emeli ÖNT és PRESZTÍZSÉT!
Holott ez kontraproduktív.

Ajánlom a http://reakcio.blog.hu

által nyitott "Árokásó TOP 20" ill.
"Árokásó TOP 100"
című blogokat,

ott aztán a fiatal médiaértelmiség lehúzza idoljáról a keresztvizet ... vagy mit....

Andrassew Iván írta...

Drága Ügyvéd Úr, még gyakorolni kell az odaadást, ha még sohasem tapasztalt ejakulációt nőnél. Nem mondom, hogy gyakori, de sok odaadással elérhető. Megéri.

Tisztelettel:

Andrassew Iván

Malvina írta...

Ejnye, kedves Kündü Úr! Már megint ez a maga fránya szövegértési problémája:
én ugyanis kifejezetten heteroszexuális férfiakról beszéltem.
De mondja, Ön hova siet ennyire, hogy még mielőtt megértené a szöveg tartalmát, gondolkodás nélkül reagál? Hogy stílusos legyek, ez maga a ejaculatio praecox, ami többnyire az éretlen személyiség egyik markáns kísérőjele. De ne csüggedésre semmi ok, kezelhető, persze, ha az illető megtanul a másikra is és nem csak önmagára figyelni, no meg némi nemi önuralmat gyakorolni.
:D

Névtelen írta...

Hát ja,

önuralom AZ NINCSEN, max. URALOM!

Iván, a lelkes hívei a blogteren már gyanúba kevertek a ...izé...fasztiváll környékin....Önhöz.

Na, de nem olyan meleg a kása, a nő által apró piss-t nem tekintem organizmusnak.

Malvina írta...

Kedves Kündü Úr!

Csodálom, hogy csillogó műveltsége ellenére ezzel az alapvetéssel nincsen tisztában.

˝Imperare sibi maximum imperium est.˝
/Seneca/
Az önuralom a legnagyobb uralom.

Annak viszont bizonyára teljesen a tudatában van, hogy az Ön tekintete az egyedül csak az Öné. És az a világ, amit az Ön tekintete Önnek mutat, szerencsére az is csak az Öné!!! Az a mérhetetlen korlátoltság és indulat pedig azért borítja el az Ön lényét, ezáltal minden megnyilatkozását is, mert Önre egy olyan világ néz vissza, amilyen az Ön tekintetéből következik. Segítségül íme egy gondolat: ha a világra ésszerűen tekintünk, akkor az is ésszerűen tekint vissza ránk. Tehát, kedves Kündü úr először önmagán dolgozzék, a saját tekintetét formázza, tegye alkalmassá a tisztánlátásra, a világ dolgaiban való eligazodásra. Meglátja, mennyivel kiegyensúlyozottabb, értelmesebb és ezáltal emberibb lesz/lehet az élete annál mint ami a fájdalmasan görcsös, vinnyogóan dühös megnyilatkozásaiból egyértelműen kikövetkeztethető.

Fodor Ákos: ECCE HOMO

Fenyegetésük
mulatságos. De ahogy
félnek: megrémít.

Népszerű bejegyzések