vasárnap, február 26, 2012

Nekik se könnyű


Olvasom, hogy a kormány és a Magyar Tudományos Akadémia támogatását élvező Magyar Családtudományi Társaság ellenszavazat nélkül elfogadott alapszabálya kimondja: "az erkölcsi értelemben definiált egészséges család az egy férfi és egy nő házasságán alapuló szeretetközösség". 
A társaság "küldetésnyilatkozat"-tervezetében az áll, hogy a média is változatásra szorul, mert az általa sugallt emberkép "botrányosan primitív, hazug, káros és kultúraellenes. (...) Az egyetlen nemi társra való törekvés pedig fel sem merül a palettájukon. Teszik mindezt büntetlenül a huszonegyedik század Európájában és így hazánkban is."
Szeretem az ilyen embereket, bár mindig óvom őket, nehogy egyszercsak szembesülniük kelljen azzal, hogy beleszerettek valakibe, aki nem a házastársuk, és nem tudnak ellenállni a kísértésnek, amiből magzat lesz, amit aztán már elhajtani se lehet, mert az a legnagyobb bűn. Nehogy szembesüljenek azzal, hogy a gyereküket az Isten mégis inkább melegnek vagy leszbikusnak teremtette. Mert akkor el kell ám dönteni, hogy Isten teremtménye a gyerekünk, és alázatos szeretettel kell fogadnunk a teremtő akaratot, vagy bűnös, akinek puszta emlékét is ki kell tépni a szívünkből.
Nekik se könnyű ám egy letagadott világban az igazság elől együtt bujkálva  egyenes gerinccel élni. Akár támogatja őket a kormány meg az MTA, akár nem.

 .

1 megjegyzés:

kelgyo írta...

Igen, hát ezek azok a zemberek, akik ha beüt a ménkű, meghasonlanak, és saját hibáik elemzése helyett isteni akaratként könyvelik el. De sok ilyen van!

Fodor Ákos: ECCE HOMO

Fenyegetésük
mulatságos. De ahogy
félnek: megrémít.

Népszerű bejegyzések