szombat, február 12, 2011

Rohadt Andrassew

Nekem már ez a viselkedés is fura volt
Mészáros úrtól

Vannak kemény napok. Tegnap reggel a bíróságon nagy feszültségben lehetett Mészáros Imre, a gój motorosok elnöke. A népét negyed kilencre rendelte, a tévéseket fél kilencre. Gondolom, vagy negyed órán át lesben állt egy nagy kosárral a kezében, a befűtött kamerák előtt. Mi meg persze tudtuk, hogy a vele való találkozás nem múlhat el valami gusztustalankodás nélkül, így pont háromnegyed kilencre értünk. 
De így se volt szerencsénk, azonnal elém pattant a folyosón, hogy ő hozott egy kosár élelmet Bakácsnak, és hogy én adjam oda neki. Mindezt kicsit hisztérikusan adta elő nagy izgalmában. Én csak azt mondtam neki, hogy szégyellje magát. Akkor Németh Pétert gondolta helyesnek a kosárral szekírozni. Miután ő is lepattintotta, az ügyvédünkkel kezdett el feleselni, aki látva, hogy a bírósági folyosót Mészáros elnök úr manézsnak nézi, letiltotta a kamerázást. (Később, miután az Elnök úr látta, hogy ezzel a kosaras cirkusszal meg a bakácsolással nem tudja megtölteni a “Gumid kopjon ne a hazád” vagy mifene című műsorát az ECHO tévén, kínjában a fiamra kezdte tukmálni a kosarat. Persze szokása szerint próbálta Dávidot is megnyilatkoztatni arról, hogy ők vajon csakugyan nácik-e, vagy legalább arról, hogy én miért mondom őket annak. Dávidnak meg van annyi esze, hogy nem mondott semmit, mert tudta, hogy elég egy szó, és máris följelenti. Közben meg még ratyizgatott is engem a saját fiamnak, aki persze arra hivatkozott, hogy ő az egyik perdöntő bizonyíték arra, hogy én nem vagyok meleg. Nem is tudom, mit akart ezzel. Hátha Dávid a kamerák előtt pofánveri? És akkor tőle is le lehet nyúlni egy milliócskát? Elképesztő, hogy ebből lehet éldegélni és motorozgatni ebben az országban. Provokálni - följelenteni - kaszálni.)
Maga a tárgyalás elnapolódott valami formai hibák miatt. De az a kis idő is, amíg ez kiderült, elég volt ahhoz, hogy legyen cirkusz. Mi továbbra is ragaszkodtunk ahhoz, hogy ne fényképezzenek. Ez talán fura szakmailag, hiszen mi elég sokat szerepelgetünk nyilvánosan, és sajnálom is a kollégákat, de talán megértik, hogy az ember nem szívesen vesz részt Mészáros Imre kínos mutatványoskodásaiban. Természetesen a fotósoktól is elnézést kérek. Bár talán egy kicsit eltúlozzák egy ilyen pitiáner per jeletőségét, ha kirendelik a Magyar Távirati Iroda tudósítóját.
A bírónő szigorú volt, kiküldött egy stábot. Meg egy szegény, jóembernek látszó gój motoros maskarás embert is, mert nem kapcsolta ki a telefonját. Mészáros Imre persze fölszólalt a sajtószabadság ügyében, de hiába. 
Ja, és a bírónő összevonta a gójok ügyét a Pörzse-üggyel, hiszen őt is ugyanabban az írásban neveztem nácinak. Így aztán április tizenharmadikán, reggel fél kilenckor találkozunk legközelebb. Mindjárt meg is ünnepelhetjük, hogy szinte éppen pont három éve tart ez az ügy. Gondolom Mészáros úr gójmotoros műbőr frakkban szolgáltat majd föl rózsaszín gyerekpezsgőt, mert addigra kideríti, hogy mi nem veszünk magunkhoz alkoholt. Viszont így kicsit eléggé kedvére valóan ratyis lehet a pörformansz.
Amúgy jó sajtóm volt. Maga SS Péter írt valami bakácsos marhaságot rólam a Magyar Hírlapba. Nem tudom mit, mert csak mesélték. Ugyanezzel az ürüggyel beszólt a Heti válaszban Stumpf kolléga (http://hetivalasz.hu/jegyzet/bakacs-tiborc-35348). Ez az írás azért érdekes, mert egyrészt Stumpf András tehetséges, másrészt csak azt veszi észre az írásomban, amit akar, viszont engem azért bírál, mert csak azt veszem észre, amit észre alkarok venni. Aztán a Heti Válasz délutánra már nem annyira finnyás Bakács-ügyben, mint Stumpf, és híven, jó bulvárosan beáll a gój motorosok krónikásának: http://hetivalasz.hu/kronika/az-ujsagiro-mar-el-is-vesztette-a-pert-35376 
Mészáros Imre persze estefelé átküldte a saját verzójukat is: http://www.echotv.hu/index.php?akt_menu=71&mm_id=178&v_id=6496 , amiből legalább megtudjuk, ki az, aki önfeledten tud örvendezni a médiatörvénynek. 
Este a fiam üzenőfalára ezt írta: “További szép napot kívánok Neked, mesterséges értelemnek pedig kellemes magömlést!” - (Mészáros úr engem folyamatosan így nevez. “AI” az ugye a mesterséges értelem rövidítése, és szerinte ez századszorra is nagyon szellemes.)
Szóval a saját fiamnak azt üzeni, hogy az apjának legyen kellemes magömlése. És egy ilyen ember bárhol elnök lehet. Olyanok fogadják el karizmatikus szellemi vezetőjüknek, mint Lázár Vilmos hétszeres fogathajtó világbajnok, Kassai Lajos, a méltán világhírű lovasíjász, Koltay Gergely méltán világhírű zenész, a Petőfi Rádió főszerkesztője, Lázár Zoltán hatszoros fogathajtó világbajnok, vagy a csodálatos tehetségű zenész, Tátrai Tibor. Sőt, a Lázár-fívérek ezzel azt  is eltűrik, hogy Mészáros Imre a CBA titkos háttérarca legyen.
(Érdekes, hogy Gyarmati Dezső tiszteletbeli tag valahogy eltűnt a listáról.) http://www.facebook.com/gumikrumpli/posts/176312282413756
Van valami fura abban, ha így hatvan felé egyszercsak azzal szembesülök, hogy egy többnyire bőrruciban brummogó férfi reggel kosárkával incselkedik velem, hogy együtt fényképezkedhessünk, este meg annyira kényszeresen gondol a fütyikémre, hogy erről még a fiammal is csetelget. Ez annyira új nekem, hogy nem tudom, megtisztelő-e vagy inkább borzalmas.
Hogy csakugyan jó napom legyen, este még Avar fölhívott, gratulált, mert Madách-díjas Bayer Zsolt azt mondta be a tévében, hogy “rohadt Andrassew”. Két hete Várkonyi Tibornak üzente, hogy rohadjon meg.  Így csak utolértem Tibort. 

Ezen a képen szintén Mészáros Imre látható, miközben
az engem megszemélyesítő gumibaba fütyijére firkant,
mielőtt csapatával a Népszava szerkesztősége elé indul


 .

8 megjegyzés:

Unknown írta...

Értelmes emberek lehetnek azok, akik egymást szívatják tévképzetek alapján?

Névtelen írta...

A kérdést átvitt értelemben teszem fel :
"ki fizeti a révészt"?
Üdv
Cicukám( csak nem tudok bejelentkezni, bocsánat)

ixchel írta...

Micsoda gusztustalan egy pasas. Bármi is legyen a férfiak között, a gyerek tabu! (Persze senki nem tud kibújni a bőréből.)

ursus65@freemail.hu írta...

andrassew, mekkora egy hülye ember vagy te... de jó, hogy cirkuszolsz.szórakoztat,bakáts pompás volt a mult héten,... nem tudom, mi jöhet még. minél hamarabb lépj porondra, szakáll.

Unknown írta...

szeretném felhívni a figyelmét a felettem szólónak, hogy utálatának nevének a végén cs betű van. Van ts-el is, csak az a tér és az utca a IX. kerületben.
Itt most megdicsérném az Echo tv munkatársait - a bejátszás láttán. Javasolnám, hogy a különböző újságíró iskolákban tanítók vegyék fel a tanrendbe a hogyan készítsünk sunyi módon egyoldalú, ám az objektivitás látszatát messze elkerülő, kenyéradó gazdámnak hazanyaló tudósítást.
Nem kicsinyt burleszk lenne az egész bírósági cucc, ha nem gondolnánk arra, hogy egy ilyen perbe gyárilag van bedrótozva (deffault állapot)a bukta. Azaz a küzdelem értelmetlen, szorozhatunk nullával napestig, a Magyar Köztársaság területén a független bíróság a büdös életben sem fog egy - bármilyen - jobboldali alakulatot ítélettel minősíteni.

Névtelen írta...

szellem-sivatag. kaki/pisi/fütyi/ratyi.... mindez a bíróságon, a médiában, az országban.
ixel, szegény Imiblúz nem férfi, csak egy anális fixáció szintjén megrekedt primitív kétéves.
tüske

aero2zero írta...

A stílus maga az ember, magukat minősítik Bayertől kezdve a többi jómadárig.

bibsilibsi írta...

Minden tiszteletem Andrassew Iváné és fiáé, hogy el tudják viselni az ilyen mocskokat és mocskolódásokat. A hányinger kerülgetett, amikor olvastam. Láthatólag a gój motorosoknak és a Fidesz egyes büszkeségeinek ez a morális pöcegödör a természetes élőhelye.

Fodor Ákos: ECCE HOMO

Fenyegetésük
mulatságos. De ahogy
félnek: megrémít.

Népszerű bejegyzések