kedd, szeptember 28, 2010

A jegyzőkönyv kedvéért

A történelmi jegyzőkönyv kedvéért jó lenne, ha megtudnánk, kik voltak azok a hatok, akik az Országos Választási Bizottságban 6:2 arányban “jogsértés” miatt elmarasztalták a Magyar Rádiót és a Magyar Televíziót, mert mindkét műsorszolgáltatóban maradt annyi becsület, hogy  nem adták le a Jobbik "cigánybűnözés" kifejezést is használó választási reklámját.
Másfél éve ezt írtam a naplómba, miután jelen voltam a gój motorosok Bakács Tibor elleni perén: “...a bírónő nem szólt rá Dr. Szöőr Annára, nem kérdezett oda, hogy tessék mondani, hogyan is tetszett érteni ezt a cigánybűnözés dolgot…
Magyarországon abban a pillanatban a jogszerű és természetes beszéd része lett a „cigánybűnözés” kifejezés. Be lehet írni a Magyar Tudományos Akadémia helyesírási szótárába. Lehet kidolgozni az értelmező szótár cikkelyét. A bírói hatalom úgy döntött: azt nem lehet kimondani, hogy valaki fasiszta, de azt igen, szemrebbenés nélkül, hogy van cigánybűnözés.” 
Most kénytelen vagyok leírni, hogy a törvényes rendet képviselő OVB döntésével hatalmas lépést tett a hunnácizmus kiteljesedése, Magyarország továbbfasizálása érdekében. Ez bizony egy minden európai értékrendet semmibevevő, gyalázatos döntés volt, lépés a teljes lealjasulás irányába. Lényegében Magyarországon elkezdődött a cigánytörvénykezés, amelyik hol sunyi, hol nyílt lopakodásával nagyon is emlékeztet a zsidótörvénykezés kezdeti időszakára.
Aki leírja, kimondja, pláne politikai érdekből használja a “cigánybűnözés” kifejezést, az náci - akármit is gondol magáról. Aki rákényszeríti a Magyar Köztársaság közmédiumait arra, hogy ezt a szörnyűséget sugározzák, az nem csak együttműködik Európa legszégyenletesebb pártjával, hanem visszaélve a hatalmával, törvényesíti azt a verbális polgárháborút, amelyik bármikor véres zavargásokba torkollhat.
Remélem lesz annyi erkölcsi erő a Magyar Televízió és a Magyar Rádió vezetőiben vagy legalább szerkesztőiben, munkatársaiban, hangmérnökeiben, hogy ellent mernek állni az OVB lepusztult felelősségtudatú testületének. Vannak olyan pillanatok, amikor nem lehet tovább hátrálni. Ilyenkor néha megesik, hogy a felelőtlenség felelősséget szül.
(Horváth Dávid képe)

 .

3 megjegyzés:

Kováts Kristóf (kovapapa) írta...

Ne csodálkozz a bírónőn, Iván!
Emlékszem rá, amikor egy védőügyvéd (tán' éppen dr. Grespik) rákérdezett a bíró zsidóságára, mint elfogulsági kérdésre...
Nem történt semmi.
Itt már csak a lelkekben történik valami. A többségé aljasodik, néhányunknak törést okoz...

Péter írta...

"Még nem nagy az ember De képzeli, hát szertelen"

mit vártatok. Nézzétek, hogy mi történik kíváncsisággal, érdeklődve, és ne bosszankodjatok azon, hogy az ember nem olyan amilyennek álmainkban szeretnénk. Hát nem olyan. Az ember eredendően rasszista. Ilyenné tette az evolúció.

Ha már bezártak a marhavagonba, akkor is csak az a legjobb amit tehetsz: érdeklődve figyeled, hogy mi lesz. Vajon mi fog történni azalatt az idő alatt, amíg még lehetőséged van megfigyelni.

Anna írta...

A "cigánybűnözés" hallatán nekem mindig az a bűn jut eszembe, amit a cigányokkal szemben elkövetünk, tapasztalunk - és sajnos tapasztalhatjuk! Köszönhetően a gyáva, megalkuvó, dörgölődző, poziciójukat féltő hivatalnokoknak és közszolgáknak(is)

Fodor Ákos: ECCE HOMO

Fenyegetésük
mulatságos. De ahogy
félnek: megrémít.

Népszerű bejegyzések