kedd, május 23, 2006

Szelíd motorosok (ha valaki nem olvasná a fórumomat)

Összeszedtem néhány idézetet azokból, amiket a motorosoktól kaptam egy, amúgy nyilván vitatható írásom miatt. Ne tévesszen meg senkit: nem ilyenek a „motorosok”, és semmiképpen nem szabad ezekből a – névtelen, álneves - szövegekből következtetéseket levonni a közlekedési szokásaikról!

Kiráj: Utáljuk együtt az Ivánt! Csak hülyeségeket tud írni és egy motorellenes paraszt! Reméljük te is minél előbb elpusztulsz! (A szavaiddal élve)

muszo: Miért nem válaszolsz a kérdesünkre? Miért húzod be füled-farkad a motorosok reakcióira? Van jónéhány rendesen megfogalmazott, érvelő reakció! Kérdezem, miért nem reagálsz?

Oothoon: Hi Iván! Eléggé belenyúltál a darázsfészekbe. Tanultál is újságírást, vagy csak úgy írogatsz? Mert pl. elmondják azokon az órákon (Tudod, ahol médiaoktatás folyik) hogy az olvasót nem verjük át, meg vannak ilyen elvek, hogy egyenlőség, meg ilyesmik.

énÁrtatlan?: 1.) Legalább egyszer az életben engedd magad lerészegedni. (Neked javalsom a Gorbacsov Vodkát) 2.) Legalább egyszer az életben engedd magad leszopni. (Neked javaslom Irinát a vörös kurvát) 3.) Legalább egyszer az életben engedd magad motorozni. (Neked javaslom az IZS Planétát)

Rider: Iván, Te egy nagy buta kommunista pöcs vagy.

Márk: Miért nem születik arról cikk, hogy a motorosok miként túráznak, amikor 80-90-el főúton konvojokban mennek aminek hatalmas feelingje van, megállnak, főznek egy bográcsot, mulatnak, beszélgetnek, sztorizgatnak és építik a barátságokat, az emberi kapcsolatokat?
Akárhogy is teszel, ezután az üzenetnek a beírása után felhívom az ügyvédemet és be foglak perelni, nem fogok kérni semmi mást, csak egy helyreigazítást címoldalon, amiben teret adsz a VALÓSÁGNAK! Se többnek, se kevesebbnek!

énÁrtatlan?: Szia Márk! Elolvastalak. Végtelenül szímpatikus minden gondolat, minden betű!
Kivánok erőt és kitartást a hatóságokkal és Andrassew úrral szembeni küzdelmedhez.
Ha bármiben tudok, szívesen segítek!!

Tökmind1: Kedves Iván! Igen, én is motoros vagyok, igen én is reagálok. A rövid tömör véleményem a következő: ha te az ún. távoli naplódban azon értetlenkedsz, hogy miért sértődött meg a motoros társadalom az írásodon akkor 1.) nem vagy normális 2.) nem értem hogy egy ilyen abszolút tehetségtelen, elfogult, pontatlan adatokat (hazugságokat) - nem először - publikáló, magát újságírónak vagy minek hívő valaki, hogyan kaphat országos szintű médiában szólási/írási jogot. Már most magyarázkodsz hogy te a pusztult, nem úgy értetted; a rossz dolgokat nem is a motorosokra, hanem a jogsi nélküliekre írtad stb. Ez hülyeség. Olvasd el mégegyszer a saját cikked (józanul, ne beb*szva, ahogy valószínűleg írtad)és ha még mindig úgy érzed hogy jogtalan a felháborodás akkor 1.) már megint csak nem vagy normális 2.)hazudsz, visszakozol, gerinctelen vagy 3.)tehetségtelen, haszontalan senki vagy. 4.) a fenti összes
Kívánom neked, a motoros ismerőseit, családtagjait gyászolók nevében, hogy amiért és amilyen hangnemben balesetet szenvedett motorosokról írtál (tudod, pusztulnak), plusz az elfogult, uszító írásodért, amivel még nagyobb veszélybe sodorsz minket, tapaszdald meg saját v. szeretteid körében eme általad oly kedvelt szó jelentését, vétlenül, egy részeg, figyelmetlen vagy telefonáló autós közreműködésével.

Hadvezér: Szóval,szerintem érdemes megfontolnod a bocsánatkérést, bár szívesen leköpnélek pl. kukásmellényben álcázva magam, akkor azt hiszed, hogy a kukások flusztráltak!

Hadvezér: Iwán! Még egy apróság:ha holnapig nem szerzek tudomást a bocsánatkérésedről, közzéteszem a Tahitótfalui lakcímed minden létező motoros fórumon!!!! A pusztulásra ítélt jogsi nélküliekén is!!!! Nem lesznek Békések........

szputnyik: Iván! Önt itt baszogatják, kérem szépen! Tudom ekkora butaságot nehéz utólag okossá magyarázni, dehát - kérem szépen - Önt mint VEZETŐ ÉRTELMISÉGIT, itt akkor is baszogatják!!!!!
És ráadásul a csőcselék!! Ön ezt tűri?

Kiss Sándor: Hadvezer, erdeklodve figyelem, ahogy a nevtelenek batorsagaval fenyegetozol. Azert legyel ovatos! Andrassew soha nem fog nevtelen üzenetekre valaszolni - ismerem -, de ha mondjuk a gyerekei megremulnek a motorosaidtol, akkor nem szeretnek a helyedben lenni. Figyelmesen elolvastam, amit irt. Arra gondoltam, hogy jo, neha tuloz, de jot akar. Nem fedeztem fol, hogy a motorosok ellen irt volna. Hanem a jogositvany nelkul motorozok ellen, akik igenis veszelyt jelentenek mindenkire. Sokkolni akart, azt hiszem. Sikerult neki. De az alnaves uzeneteiteket olvasva egyre inkabb az a meggyozodesem, hogy sokat rontotok a helyzeteteken. Undorito modon viselkedtek. Most szerzitek az igazi ellensegeket. Es komolyan mondom, hogy kar Andrassewet az ellensegetekke tenni.
Es meg valamit: par honapja halt meg a testvere az orszaguton. Tudja, mi a kulonbseg az "elpusztult" es a "meghalt" kozott.
Legyel ovatos, Hadvezer.

Nincsenek megjegyzések:

Fodor Ákos: ECCE HOMO

Fenyegetésük
mulatságos. De ahogy
félnek: megrémít.

Népszerű bejegyzések