vasárnap, december 08, 2013

Képernyőre!

Most sajnálom csak, hogy nem vagyok későkamasz: a közszolgálati televízió  "új, fiatal képernyős munkatársakat" keres, akiknek "szenvedélye a kultúra" és a "társadalom számára fontos értékeket" szeretne közvetíteni.
16 és 35 közötti ifjakat várnak ezzel a dumával: "Nálunk fontos, hogy magadénak érezd a közszolgálati média erényeit, megbízható és alapos legyél, és természetesen az, hogy szeresd, amit csinálsz. Előzetes tapasztalat nem hátrány, de nem is kötelező" - írják a felhívásban.
Persze én a 40 év tapasztalataival szeretnék részt venni a képernyőstenyésztésben, mint tanuló. Annál is inkább, mert sokszor fölvételiztettem médiaszakon, és amikor a jelölt semmire nem tudott válaszolni, megkérdeztem, hogy mégis mi szeretne lenni, igen gyakran az volt a válasz, hogy “képernyős”.

Igazából persze arra lennék kíváncsi, hogy milyen, társadalom számára fontos értékeket akar közvetíteni az a médiakonszern, amelyikhez hasonlóan részrehajló és hazudós még nem volt emberemlékezet óta Magyarországon. Arról nem is beszélve, ahogy a munkatársaival elbánt.



Nincsenek megjegyzések:

Fodor Ákos: ECCE HOMO

Fenyegetésük
mulatságos. De ahogy
félnek: megrémít.

Népszerű bejegyzések