hétfő, szeptember 02, 2013

Megjelölve

A kormány nem találta eléggé biztonságosnak a nemzeti drogárusok jövőjét, és sürgősen bebetonozta őket arra az esetre is, ha például mégiscsak kormányváltás lenne. Ez, legalábbis arra mutat, hogy Orbán Viktor sem olyan nagyon biztos a győzelmében. Lázár János sem, aki erősen félti élete főművét, ezt a világon páratlan jogtiprás-gyűjteményt és -folyamatot, amellyel a magyar nikotinpiacot politikai alapon újraosztotta.
Van azonban egy nagyon érdekes dolog, amivel sem a jogfosztók (békeidőben jogalkotóknak mondtuk őket), sem a büszke és méltán boldog, szépen gazdagodó nemzeti sárkányfűárusok sem számoltak.
Mi van akkor, ha Orbán győz, ám hamarosan zavargások törnek ki, például azért, mert a világ vezető hatalmai nem ismerik el a választás eredményét? (Ez könnyen így lehet, hiszen egy - a trafikjogászkodáshoz hasonlatos - a jogtörténetben egyedülálló választási csalási lehetőség-gyűjteményéről van szó.) De az is lehet, hogy Orbán, mondjuk negyedévi országlás után lesz kénytelen szembesülni azzal, hogy a népségnek elege lett: például még a közszolgálati médiumoknak se hiszik el, hogy az immár ismét emelkedő közüzemi díjak nem valami orbáni ravaszságú rezsicsökkentés részei, hanem kezdjük visszavinni a kasszákba, amit kiloptunk.Borzasztó dologgal szembesülnek majd a nemzeti dohányboltosok, ha beindulnak a hónapok óta rájuk gyúró jobbikosok - akik már most is, szinte jobban utálják őket, mint a cigányokat -, a hirtelen megvilágosodott fideszesek, a Fradi szabadcsapatai, meg persze a baloldali csőcselék jelesei. A Fidesz létrehozott egy több ezer célpontból álló rendszert, amelyekre csőcselékvonulás esetén nem kell se dávidcsillagot, se horogkeresztet festeni, nagyszerűen meg vannak már jelölve. A boltok pillanatok alatt összetörhetők, az elrabolt árú zsebben, sporttáskában, de még sapkában is hatékonyan szállítható. Egy dohánybolt négy-öt perc alatt csontig takarítható.
Nagyon jól szolgálnak az első vészterhes órán. Amíg a nemzeti dohányboltosokat verik és rabolják, a TEK biztos helyre menekítheti majd a legbelsőbb fideszeseket. Valamit valamiért.
Ne így legyen!

1 megjegyzés:

vontolla írta...

Rájöttem, miért vannak lesötétítve a NEMZETI Dohányboltok. A nyertesek immár szégyellik...

Fodor Ákos: ECCE HOMO

Fenyegetésük
mulatságos. De ahogy
félnek: megrémít.

Népszerű bejegyzések