péntek, augusztus 31, 2012

Jól jegyezzük meg!

Hanti Vilmos az ATV műsorában, arcán a jellel

Szerdán olyan tüntetés volt, amelyen Magyar Ellenállók és Antifasiszták Szövetsége és a Magyar Antifasiszta Liga felhívására először vett részt közösen egy meglehetősen széles antifasiszta koalíció: MSZP, DK, SZDSZ, Munkáspárt 2006, Zöld Baloldal, Magyar Szociáldemokrata Párt, Dunakör, Demokratikus Polgári Ellenzék, amenca.org, Bajcsy- Zsilinszky Endre Emlékbizottság, Magyar Szolidaritás Mozgalom, Kisgazdák Történelmi Szövetsége, és a Nemzetközi Roma internetes Hálózat.
Jól jegyezzük meg ezt a sort, mert végre azt mutatja, hogy létezhet olyan csoportok között összefogás, amelyek sok fronton egymás ellen feszülnek, de fölismerve egy veszélyt, mégiscsak képesek egy irányba indulni.
És jól jegyezzük meg ezt is: “Ki kell mennünk, hogy a mai antifasiszta tüntetéstől esetlegesen kedvre kapó, de egyelőre még otthon maradó vadliberális agyhalottaknak eszükbe se jusson legközelebb utcára vonulni! Nem érdekel a gágogásuk, minden fronton meg kell nekik mutatni, hogy az utcát nem engedjük át semmilyen nemzetellenes törekvések zászlóvivőinek.” - ezt írja a színnáci deres.tv, majd kiteszi néhány szervező képét, köztük Hanti Vilmosét. Akit a tüntetés után kórházba kellett szállítani, mert csoportba verődve kaffogva inzultálták, és valaki megütötte.
Amellett, hogy elvárhatjuk: a rendőrség vonja felelősségre a rá támadó falkát, hiszen most nem lehet azzal magyarázkodni, hogy nem volt tettleges gyűlöletbűncselekmény, elvárhatjuk a magyar kormánytól, hogy azonnali hatállyal számolja föl az újnyilas alakulatokat, és tiltsa be a Jobbik nevű náci pártot.
Ha ezután is szabadon vonulgathatnak vidéken a gárdisták, szabadon ünnepelhetnek a Hősök terén vagy éppen a Várban, és azt vernek meg, akit kedvük tartja, akkor kénytelenek leszünk egy olyan ellenerőt létrehozni, amelyik a puszta tömegével elriasztja a náci hordát.
Elvárható az imént  fölsorolt pártoktól és szervezetektől, az itt élő zsidóktól, cigányoktól, melegektől, anarchistáktól, keresztényektől és minden tisztességes célt követő csoporttól, hogy az olyan eseményekre, amelyeken nácik jelenléte várható, nagy számban küldjenek erős embereket, akik a puszta jelenlétükkel is elrettentik azokat, akik között természetes nyilvános beszéd az, hogy “az a magyar, ki megöl tíz liberálist”.
Nem engedhetjük tovább, hogy a magyar nép Európa szégyene legyen.

 .

3 megjegyzés:

Unknown írta...

Ideje lenne összefogni a feljövő nácik ellen!

Névtelen írta...

Döntsd a TÖKÉT, ne siránkozz! :)

Névtelen írta...

Kell megerősíteni elfogni a sokfélei jobboldali szélsőségeseket,nácokat,jobbikosokat,új nyilasokat,fasisztákat !!!!!!!!!!

Fodor Ákos: ECCE HOMO

Fenyegetésük
mulatságos. De ahogy
félnek: megrémít.

Népszerű bejegyzések