kedd, november 24, 2009

FÉNYT, MOST! - cigány gyerekekért, Csalog Zsoltért


Az alant olvasható rettenet végképp meggyőzött arról, hogy csakugyan kell most már tenni valamit.
Csütörtökön - november huszonhatodikán - este hatkor kimegyek a Hősök terére - a közepére - és gyújtok egy gyertyát, mert azt gondolom, hogy a legkisebb világosság is elegendő ahhoz, hogy eltűnjön a sötétség.
Hogy adjak nevet is a dolognak, legyen ez a FÉNYT, MOST!
És ezt teszem majd mindig, amikor tehetetlenül állok a sötétség és a gonoszság fala előtt. Nem akarok tüntetni, nem mondok semmit, csak pár percig maradok.
Nem hívok senkit, aki akar, jöjjön, de ha kérhetem, ne beszéljen, ne harsogjon, pláne arról, hogy kiket képvisel. Aki eljön, magát képviselje. Ne hozzon táblát, zajongó eszközt, ne viselkedjen hivalkodó módon.
Ne hozzon gyertyát, fáklyát, lámpást: fényből bőven elég egyetlen lángnyi.
Ha egyedül leszek, az se baj, ha tízen leszünk az jó, ha százan még jobb. Az is lehet, hogy egyszer többen leszünk, mint a gárdisták, többen, mint a közönyösök, és talán még a gonoszoknál is többen. Most is többen vagyunk, csak nem hisszük el. Állunk a sötétség fala előtt a rettegéstől bénán, és nem merünk világot gyújtani.
Aki akar imádkozzon, aki akar, csak úgy hallgasson, maradjunk pár percig, aztán fújjuk el a gyertyát, hogy jusson majd újabb sötéthullámok ellen is.
Tartozom ezzel írásban, békességben és tisztességben mesterem, Csalog Zsolt emlékének, akit cigányok tucatjaival temettünk, és azoknak a cigány gyerekeknek, akiket rettenetes, gonosz szavakkal megsértettek.

Andrassew Iván


Jobbik-közlemény a surányi cigánybetelepítésről

A Jobbik Magyarországért Mozgalom Pócsmegyeri Szervezete mélységes felháborodással fogadja azt az elszomorító tényt, hogy településünk békéje ellen egy kisebbségi csoport merényletet készül elkövetni - tudomásunkra jutott, hogy "nyaraltatás" címszóval deviáns cigányokat kívánnak a surányi üdülőtelep területére betelepíteni. Mindezt köszönhetjük az ismert cigányfajvédő és pornóregényíró (Kuruc.info: ha "csak" az lenne...  szado-macho volt a drága, a cigányfajvédők kedvenc hivatkozási alapja...) Csalog Zsolt özvegyének, Bognár Évának, aki a tulajdonában lévő Árvácska u. 3. szám alatti ingatlanát használatra átadta az SZDSZ-es Derdák Tibor nevével fémjelzett szélsőségesen fehér és kereszténygyűlölő Dzsaj - Bhím közösségnek. Bognár a lakosság felé "indiai spirituális tanítók" meghívásáról beszélt, de az egyik internetes videomegosztó portálon található riportban beismeri, hogy voltaképpen borsodi cigányokat akar behozatni. Figyelembe véve a fent említett csoportosulások eddigi tevékenységét, nincsen okunk kételkedni abban, hogy most is a dolgozó, adófizető többség kárára fogják "áldásos" működésüket kifejteni... Településünket mindezidáig elkerülték azok a jelenségek, amelyek a magyar vidék egyre nagyobb részét teszik az adófizető lakosság számára lakhatatlanná. Ismervén a cigányság parazita, károkozó életmódot folytató részének "kultúráját" és például a magántulajdon intézményéhez való sajátos hozzáállását, nem nehéz belátni, hogy már néhány család meghonosodása is garantáltan tönkreteheti az itt lakók, és a csak nyaralni kijárók életét egyaránt. Figyelembe kell venni, hogy egy olyan népcsoportról van szó, amely nem szokott vonakodni az üresen álló ingatlanok jogellenes elfoglalásától, ilyen módon valószínűsíthető, hogy a nyaraltatás címén idehozott famíliák hosszabb távon is a nyakunkon maradnak. A Jobbik Pócsmegyeri Szervezete elgondolkodtatónak tartja azt a tényt, hogy egyesek nem riadnak vissza egy ez idáig szerencsés községet mesterségesen megfertőzni korunk egyik legégetőbb problémájával.
Ezúton felszólítjuk Bognár Évát, hogy tartózkodjon a többségi lakosság életminőségét tönkretevő terveinek megvalósításától, ellenkező esetben a Magyar Gárda Mozgalom segítségével fogjuk megóvni településünk nyugalmát! Továbbá javasolnánk neki, hogy ha nem tudja nélkülözni a      cigány kultúra áldásait, akkor költözzön egy olyan településre, ahol már ez az etnikum került többségbe, és (ha az első két napot túléli)  csak azután próbálja életszemléletét másokra ráerőltetni!

            A Jobbik Pócsmegyeri Szervezetének nevében:   Pintér Éva elnök

 
Derdák Tibor megjegyzése:         

Tisztelt Honfitársaim!

A hír igaz.
Bizony már a nyár folyamán vittünk Surányba nyaralónak álcázott cigány gyerekeket.
Könnyen elvegyültek a strandon, mindenki azt hitte, hogy ők is az idén barnultak le, pedig az igazság az, hogy ők már így születtek, tehát ingyen jutottak ahhoz a barnasághoz, amiért mások sokat fizetnek a szoláriumokban és a drága nyaraló helyeken.
Parazita módon sütkéreztek a strandon, és elvették a magyar napsugarakat azon adófizető polgárok elől, akik tényleg az idén akartak megérdemelten lebarnulni.
De ez csak a kezdet.
Folyt. köv!

További kérdéseiket tisztelettel várom:

Derdák Tibor

9 megjegyzés:

szürke_tapir írta...

Mintegy mellékesként hadd hívjam fel a fiygelmet arra, hogy újabb gyönyörűséges fázishoz érkeztünk:
"ellenkező esetben a Magyar Gárda Mozgalom segítségével fogjuk megóvni településünk nyugalmát!"... írja ez a förmedvény.
Azaz most már nyíltan mindenki felvállalja a _ természetesen véradásra, katasztrófavédelemre és hadisírgondozásra létrejött - MG rohamcsapat-mivoltát. Ezen egyesek számára az sem változtat sokat, hogy a mondott szervezet jogerős bírói vítélet szerint csak illegálisan létezik.

eternity írta...

Jaj. Egyre nagyobb hullámokban terjed a sötétség. Fájdalmas ez. Egyetlen fény? Elég lenne?

Louise írta...

Emlékezetem szerint az MGt- jogerősen feloszlatták. Mégis ténykedik, fenyegetőzik, és az igazságszolgáltatás (?) mindezt hagyja. Mi is hagyjuk ?

Gabriel Ghone írta...

Csak ne szégyeljétek magatokat mint magyarok, mert mindenütt uralkodik a sötétség. Itt nálunk is. (Kanada) Ott, Európa másik országaiban is. Nem magyar jelenség.
Iván tegyél ki egy gyertyát azért a nevemben csütörtökön, hátha segít.

Gábor

Máté András írta...

Kedves Iván,
én már kitettem a Facebookra, hogy megyek, jöjjenek a barátaim is. De azért így utólag hadd kérdezzek rá: hol hozták nyilvánosságra ezt a közleménynek titulált ocsmányságot, és mikor? Nem mintha ez változtatna a megítélésén, de attól tartok, egy kicsit megint hülyét csinálunk magunkból, ha most megyünk tiltakozni egy ostoba nyilask... hónapokkal ezelőtti szellentése miatt.
Ismeretlenül is barátsággal
Máté András

Andrassew Iván írta...

Kedves András, levélben kaptam, egy környékbeli barátomtól. Aztán megtaláltam a kuruczinfón is. De kollégáim természetesen utána jártak. A dolgot erősen hitelesíti, hogy ott lesz velem a Hősök terén a megfenyegetett főszereplő, Bodnár Éva is. (Bár friss a szellentés, ha régi lenne, és a bűze most érne el hozzánk, akkor sem árt fölhívni a figyelmet arra, hogy nem illik fingani. Még akkor is, ha annyira elterjedt ez a szokás, hogy lassan telefingják az országunkat.)

Pocakos írta...

tegnapi bejegyzésem valahol elkallódott. Megismétlem.
Nem ismerem a helyi viszonyokat, csak kérdem: Pócsmegyeren, Surányon nincs önkormányzat? (többi), más párt, közigazgatás, polgári*, civil szervezetek, amelyek az ilyen jelenségeket(?) felismerik és reagálnak rá? Helyi színten! E két település lakossága hány százalékban gondolkodik a közleményben foglaltakhoz hasonlóan?
Ezen csak "úgy" elgondolkodtam, a förmedvény stílusától függetlenül....

* tényleg, ilyenkor hol vannak a polgári körök?

Kováts Kristóf (kovapapa) írta...

Hát, a polgári körök... Miután nem alulról szerveződtek, várnak a föntiek útmutatásaira. Na, arra várhatnak!
Amúgy Pócsmegyer itt van szemben velem a Duna túlsó partján (Leányfalu), bűze kezd ide is szálldosni. Szerveződik itt is a Jobbik. A hírek szerint egykori miépesek és emeszpések találtak itt egymásra.

Névtelen írta...

Szebb jövőt.

Fodor Ákos: ECCE HOMO

Fenyegetésük
mulatságos. De ahogy
félnek: megrémít.

Népszerű bejegyzések