szerda, április 30, 2008

Dr. Kündü beszólt, morcosan


Ma a következő levelet kaptam az IWIW-en:

"Szóval vegyél már vissza.
A Népszava NAGYON NEM AZ a tekintélyes lap, ami még a XIX. sz. végén alakult.
Ez a fura újságrontó banda meg antiszociális, belterjes szubkultúra.
Nem 25 motorosba kell durván belekötni (bár az is elég az agyonveréshez...)
Bőszítesz nagyon. ILYEN névvel antimagyarkodni...
Én tudom, mi az a fizikai erőszak.
ÉS TE ??!"

Azt lehet megtudni róla, hogy ő: „ÜGYVÉD DR. GYARMATI PÁL [kündü]” és 721 ismerőse van. 45 éves. Magáról ezt írja: „Historizáló, közép-ázsiai tört. és nyelv kutatással hobbyként foglalkozó ember vagyok. Futballimádó. Politikai közéletben aktívan veszek részt, nemzeti, akcionista, konzervatív: DE nem bús magyarkodóként, hanem BLITZKRIEG attack ideologusként!”
(Emlékeztetőül, ha valaki nem tanult történelmet vagy nem tud németül: A Blitzkrieg német kifejezés, magyar megfelelője: villámháború, amely főként a II. világháborúban a nemzetiszocialista Németország által indított különböző hadműveletek stratégiáját és taktikáját jelenti.)

Beszél angolul és latinul.

Ezt csinálja, amikor dolgozik: „Ügyvéd, gazdasági, pénzügyi, polgári, közigazgatási, ÁLLAMTUDOMÁNYI, adó- és eseti kivételként büntető- JOGGAL FOGLALKOZOM. Pol. Szövetségnek is dolgozom.”
Ezt csinálja, amikor nem dolgozik: „Történelem,politika,eszmetörténet, irodalom, írás és olvasás e körben, színház, sport,/FOCI!/ politika, hölgyek... Albertirsa MEGAVÁROS lakosságára haragszom.OKKAL!”

Telefonszáma: 06-30-612-3999
Címe: 1055 Bp. V. Bihari u. 22.

Klubjai: Kereszteny Club [Kereszteny Club], Balassagyarmat város [Civitas Fortissima], A Magyar Nyelv, Szent Korona [sacra corona], Szentatyánk XVI. Benedek pápa [Joseph Ratzinger], A tibeti kultúra háza Magyarországon A tibeti kultúra háza Magyarországon, ELTE ÁJK [jogi kar], Debrecen-Megmaradás Debrecen Cafe, Demjén Ferenc / - RAJONGÓI KLUB - / [Rózsi], Horvátországi Magyarok [zajednička prošlost i budućnost], Ifjúsági Kereszténydemokrata Szövetség - Esztergom-Párkányi Alapszervezet [IKSZ], Hazám, Hazám Te Mindenem" Újradikálisok Ceglédbercel és Környéke, Fekete hunok, Hajrá Magyarország, Hajrá Magyarok! [IGEN! Magyarország győzött!], ...

A Budapesti Ügyvédi Kamara tagja.
Előző munkahelyei: Sz.m. Főügyészség, Magyar Távközlési Rt., Hemingway Holding, Gazdasági Minisztérium. A munkahely: Dr. Gyarmati Pál ügyvédi irodája 1052 Budapest, V. ker. Kígyó u. 4-6. E-mail: gyarmatipal@ugyved.hu ecolawyer@freemail.hu .
Az IWIW-en az arcképe alá azt írja: „Turáni rasszú SZÉKELY FÉRFI”.

A Google segítségével rátalálhatunk fideszes címére is: E-mail: gyarmatipal@fidesz.hu .

78 megjegyzés:

spenót írta...

Isteni szerencse, hogy jogvégzett ember(?) akar agyonverni. Képzeld, ha csak egy művelelen tahó tenné...

Névtelen írta...

Intés Kündütől:

A fene se akar bántani...DE MERRE VEZET ez a cinikus, nihilista, többségi nemzet elleni pökhendi áskálódás??

Raj Tamás, mély tisztelettel, HAZUDIK.

Hazudik a Mishná és a Talmud tanításairól.

Rabbiképző nélkül is kitűnően, elmélyülten lehet tanulmányozni a galutszökevények hagymázos paranoiáját.

Andrásik úr, a közzétett adataim MIND nyilvánosak. Iwiw, Honlapok, blogok.
Megjegyzem, sokkal több tartalmat is találhatott volna...

Ez a belterjes neolibsi ál-értelmiség a nyálfolyatós szövegével MÁR NEM tud hatni, nem érvényesül.

Csak a harci tüzem növelitek.

Malvina írta...

Intés magamnak, de ajánlom másoknak is:

Na, ilyenkor kell felidézni egy-két okos mondást, ne azt nézd mit mond, hanem azt, ki mondja! No meg, setét fejből , setét szél ...

Andrassew Iván írta...

Teljesen elhatárolódom Malvina megjegyzésétől, ha csak nem a Doktor Úr hajszínére utalt. Egyébként rendkívüli embernek tartom Dr. Kündüt, és nagyon szeretném megismerni, föltárni a gondolatait. Ma még ellenséges velem, kicsit sérteget is, de már sokkal békésebb, mint pár napja. Magánlevélben föltettem neki pár kérdést, remélem válaszra méltat. Bokros ügyvédi teendői közepette ez nagy áldozat, ezért nagy megtiszteltetés lenne.
Andrassew Iván

Névtelen írta...

Hmmm...

Milyen email-ra ment magánlevele, Andrejjew Úr??

Az a baja keednek, hogy olyik '68-as forma.

Meg IDEGEN.

Andrassew Iván írta...

A gyarmatipal@ugyved.hu -ra küldtem. De mindjárt elküldöm az ecolawyer@freemail.hu -ra is.

spenót írta...

"...MÁR NEM tud hatni, nem érvényesül.
Csak a harci tüzem növelitek."

Isten ments, hogy értelmezési vitába bonyolódjak, de, ha nem tud hatni, hogy tud növelni? (Azt már csak mellékesen, hogy kivel akar harcolni?)

Spenót

Malvina írta...

Az általa leírtakból áradó "setétségre" gondoltam, ami bennem érdeklődés helyett
a viszolygás érzését váltotta ki.

Névtelen írta...

"SPENÓTTEW",
értsd:
nem tud hatni egyetlen, létszámában vagy jelentőségében fontos társadalmi csoportra sem.

AZ ÉN személyes harci tüzem pedig a BIZONY, BEKÖVETKEZŐ ELSZÁMOLTATÁSOKRA vonatkozik, amelyben én szakmailag RÉSZT FOGOK VENNI !

Névtelen írta...

A viszolygás kölcsönös,Malvina, SPENÓTTEW....

spenót írta...

...és akkor majd jön a nővérke és kapsz egy szurit... :)

Malvina írta...

Spenót,

tudom, ezen az egészen inkább sírni kéne, de én most itt mégis piszkosul rühügük ... /Csak hogy dr. Kündü is értse, hogy kin ./

Névtelen írta...

NEEEM,

"Maflina", nem értem.

ONNAN semmi ok röhögni, büntetőjogi jogkövetkezményeken pedig egyáltalán.

TI vagytok röhejesek, veresbe hajló eszmeiségű"nagyasszony"....

Malvina írta...

Elégedettséggel tölt el a megnyilatkozása, kedves Kündü űr ! Hiszen erre számítottam, és ha ezen számításomat esetleg egy értelmes, kultúrált és tisztességes reagálással keresztül húzta volna, bizony azonnal megrendülhetne a világ kerekségébe vetett hitem.

Köszönöm Önnek!

Névtelen írta...

"AZ ÉN személyes harci tüzem pedig a BIZONY, BEKÖVETKEZŐ ELSZÁMOLTATÁSOKRA vonatkozik, amelyben én szakmailag RÉSZT FOGOK VENNI !"
Tisztelettel érdeklődöm, Ön fogja a statáriális bíróságokat felállítani, vagy csak bíróként fog részt venni jövendő áldásos munkájukban?
Alakulnak már a "begyűjtőegységek" is, vagy nincs szükség külön egységekre, elég lesz, ha goj motorok dübörgésére fogok ébredni és már tudni fogom, eljöttek értem? Esetleg néhány gárdista gyászhuszár fogja berúgni az ajtómat?

Névtelen írta...

"kanda"...:

A JOGÁLLAMBAN a TOLVAJOK, sikkasztók, csalók, civil ünneplők szétveretői, Borderline-pszichopaták: e pszichés státusukban hűtlen kezelők, vesztegetők és vesztegetettek

BÜNTETŐELJÁRÁSBAN, garanciális bírói úton ELÍTÉLENDŐK !

Ehhez CSAK EGY állami szerveúnek KELL végre alkotmányosan és a jogállására vonatkozó STRICTI JURIS, kogens törvények szerint dolgoznia:

az Ügyészségnek.

Akkor a rabló nomenklatúra tagjaival telnek meg a fegyházak.

Ti meg ALIJÁZZATOK békével.

Malvina írta...

Kedves Dr. Kündü,

a JOG embere, egy valóban jogi szakember számára evidens, hogy a JOG eltulajdonlást, sikkasztást, hamisítást .... stb. fogalmakat ismer, nem pedig az Ön által komolytalanul, de annál indulatosabban idecitált fogalmakat.

Továbbá:

A JOG embere, egy valóban jogi szakember számára az is evidens, hogy mi a jelentése az állampolgárság fogalmának. Javaslom az Alkotmány újraolvasását /is/.


Üdv.

Névtelen írta...

Malvina,

mire nagyképű maga, sötét komenista liba?

Maga akar E N G E M kioktatni JOGI terminus technicusokból??!

Húzzon már a gyászos búbánatba !

Ki a fene maga az ÜGYVÉDI hivatásgyakorlásban..?!

A TUDATLAN OJOSKODÓ francia eredetű szava: bugris.

Amit maga iderótt fölém, az a totális laicizmus jogilag.

Birka zsidó némber.

Malvina írta...

Kedves Dr. Kündü,

Senkinek nem kell nagy pszichológusnak lennie sem ahhoz, hogy világosan lássa, Önt bizony már megint találat érte! Hiszen ennek pont az ilyesféle dühroham kitörések a legpregnánsabb jelei.
Azért megjegyzem, hogy láttam én már olyat, hogy intelligens, önuralommal bíró koponyák, még egy ilyen helyzetből is ki tudtak ám farolni egy kis humorral és könnyedséggel, nem árulva el, hogy mekkora találatot is érte őket.
De hát Önnek, kedves dr. Kündü ehhez valóban sok olyan tulajdonságra , készségre és képességre kéne szert tennie /intelligencia, önuralom, önreflexió, humor és könnyedség, stb./, amihez legkevesebb, hogy újra kéne születnie. Tehát dühét teljes mértékben megértem és elfogadom.

De hogy valami haszna is legyen ennek az egésznek, javaslom, hogy az utolsó kommentjét nyugodtan tegye ki az ajtaja fölé cégérnek, annyira pontosan hordozza az Ön lényegét.

Üdv.

spenót írta...

Kündü

Azt, hogy a szakmádat mennyire tudod, nem tisztem elbírálni, mert nem értek hozzá. Hogy emberileg milyen kvalitás vagy, kiderült a hozzászólásaidból.
Ez a "Birka zsidó némber" fémjelez téged, pontosan meghatározza, hogy a magyar gárda, gój motorosok és hasonló gyülevész népség köréből való vagy.

Nácivadász írta...

Tisztelt blogtulajdonos!

dr. Kündü jelenleg NEM tagja az ügyvédi kamarának!!!

Kündü régóta randalírozik az interneten, sokakat fenyeget néhol véresebb, néhol fojtogatósabb hangnemben.

Több büntetőeljárás is indult ellene, azonban Kündü, egy nem létező személy. A kitett fotó sem őt ábrázolja. Nem lenne tanácsos naki a sajátját közzétenni, ezt ő maga is tudja...

Itt van egy írás róla. Érdemes megtekinteni:

http://partizaninfo-arctalanuszitok.blogspot.com/2007/11/vrgzs-elmebeteg-usztra-bukkantak.html

A tárgybeli tévedés csupán annyi, hogy Kündü jelenleg NEM tagja az ügyvédi kamarának.

spenót írta...

Nna, mi meg itten egy szimpla elmehunyt körül csináltuk a zenés-táncos revüt...

Malvina írta...

Ja, kérem! Ez bizony benne van a pakliban! Bár én azért egy kis fenntartással élek. Mindenesetre akkor sem lehet szó nélkül elmenni az eféle jelenségek mellett, hiszen valaki csak mondta, csak írta, csak gondolja ezeket a rémségeket. Amennyiben pedig "dr.Kündü" esetlegesen visszaélt dr. Gyarmati Pál nevével, személyiségével, akkor Gyarmati úr biztos megteszi, amit meg kell tennie.
Itt és most mi ennyit tehettünk.

Névtelen írta...

Érdeklődéssel olvastam

Wízentáll Dzsunior

böffenetét.

Ahhá, én nem is létezem...:))))

Valakit hívjatok már föl az iwiw -emről ez ügyben,

mert ez akkora ökörség, hogy hihetetlen...

A Kamara épp most kap a vastag bőrű orcájára AZ
IRM
FELÜGYELETI JOGOSÍTVÁNYAI
útján....
:-DDDDD

LÉTEZEM. E NÉVEN.

DE - UGYE - MINDEZEKET NEM ÉN "HENCEGTEM EL",

hanem ENDRESZJÚ ÁJVEN

civilizálatlan, komcsibérenc médiaprosti és társai derítették ki,
és tették közzé !

Malvina írta...

Kündü Úr,

Mondanám, hogy jobbulást kívánok, de
ahogy az Ön állapotát / és nem csak a fentiek alapján / elnézem, ebből bizony javulásra, kilábalásra semmi remény! Tehát csak annyit mondhatok Önnek:
Őszinte részvétem!

Ladek írta...

Végigküzdöttem magam az eddigi bejegyzéseken.
Hát ilyenkor megy el a kedvem mindentől...
Kündü doki (és más helyeken a hasonló "gondolkodásúak") önönmagát magyarnak aposztrofálja, míg mindenki mást, akinek a véleménye az övével nem rokon lejgobb esetben is csak "idegennek".
Az jutott eszembe, hogy úgy 2000 környékén (de lehet, hogy előbb) egy másik magyar doki (valami Torgyán) ötletéből eredően kérdezőbiztosok (vagy mik) járták végig az összes otthont és összeírták a gyümölcsfákat, meg hogy ki milyen nemzetiségűnek vallja magát. Na, ha a történelem ismételné önmagát (mint ahogyan szokta) és ez újra előfordulna, azt hiszem, hogy a kérdőíven csak a magyar állampolgárságot fogom meghagyni, viszont a vallott nemzetiségem szuahéli lesz, vagy valami ilyesmi. Nem akarok "harcolni" az ilyen fajankókkal. Ha már szerintük úgy is "idegen" vagyok, akkor majd én eldöntöm, hogy miféle. Ha mindeki ezt a gyakorlatot követné, azt hiszem, hogy a Kündüknek rá kellene jönniük, milyen kevesen is vannak ezek az "igazi magyarok".
Egyébként ajánlanám figyelmébe Kündü doktornak, hogy az ősi rend alkotmánya szerint minden fegyverfogható férfi tagjának joga volt résztvenni az országgyűlésen és a az ország irányításának dolgaiban minden vélemény egy vélemény volt. Senkit sem zavartak haza azzal, hogy "te nem vagy az az igazi magyar, mert más a véleményed". Ezt az ősi alkotmányt aztán nem sikerült megvédeni sem 1061-ben, sem pedig másodízben 1437-ben. Viszont az 1514-es ceglédi Dózsa-féle országgyűlés (ha csak időlegesen is) helyreállította.
Kündü doktor meg a cimborái állandón "nagymagyarosdit" játszanak, és újra fel akarják fedezni a magyar történelmet. Annak része ez is. Tehát: vagy magyar vagyok, és akkor ugyanolyan joggal fejtem ki a véleménywm, mint ők, vagy (szerintük) nem vagyok magyar, akkor meg mit érdekel engem a "magyarság" sorsa, ha kipusztul is azt sem bánom!
Leginkább a kettős mércéjükből van elegem az ostobaságuk mellett.
Írtam pedig mindezt a legmélyebb tisztelet hangján, 2008. május havának 27. napján.

Andrassew Iván írta...

Szuahéli helyett javaslom a piréz nemzetiséget. Most ez a divat. Jó divat. (Pirézia magánkonzulja vagyok.)
Iván

spenót írta...

Annyira jó, hogy számos nejlonmagyar azokat is utálja. :)

Névtelen írta...

Ez a
"nácivadász" hülyegyerek DURVÁN túllépTE a jogszerűség hatáRáT:

nincs semmilyen büntető eljárás ellenem,
nem is volt,
még szabálysértési sem !

Mivel az iwiw-en is írtál, nyomorult VIII.ker. ZSARU,

indul a Btk. 179. § (2) bek. szerinti
BÜNTETŐELJÁRÁS,

imbecil ökör!

Névtelen írta...

"Ladek",
te
HAZAÁRULÓ vagy!
Ez megint Btk., kis büdösbogaram.

De lehet a rend egyéb úton való helyrebillentése is a sötét búrádban,

te senki.

Malvina írta...

Emberek!

Ez a Kündü űr itt egyre dühüsübb!

Szóval, félő, hogy agyvérzésssel párosuló ügy-vérzése lesz.

Aggódom!

Névtelen írta...

Malvina,

ne élvezz,

lazán szarrá verlek téged,

vörös zsidó ribanc...

Névtelen írta...

Malvina,

ne élvezz,

lazán szarrá verlek téged,

vörös zsidó ribanc...

Ladek írta...

Kündü baba, te a szélsőjobbnak is a Kiszel Tündéje vagy. Magyarázzam, hogy mit is értek ez alatt, vagy annyi még van benned, hogy magadtól felfogd?
Amúgy, nem bírom, ha fenyegetnek, pláne, ha egy ilyen csenevész töroe akar bepróbálni, amilyen te vagy a kép alapján :)
Remélem, egyszer lesz alkalmunk személyesen is folytatni ezt a csevelyt, és akkor megpróbálhatod kimagyarázni, hogy vajon mit is értesz az "egyéb mód" alatt, csöppség :)

Malvina írta...

A mosoly gyógyít, az ironikus mosoly meg szinte új életre kelt!

Ej, mi a kő! Tyúkapó, Künd!
Maga hol él, bent e vagy künt?
Lám, csak jó az ég, ha jót ád,
Lerendezi a Künd dó’gát!

Itt köpköd ön maga alá?
A szemétdombra is föláll?
Össze-vissza kukorákol,
S nem verik ki az óljából?

Dehogy verik, dehogy verik!
Saját szemétdombján etetik,
Válogat a kündürmagban,
Belefúl’ majd egyre jobban!

Morzsa kutya hegy’zi fülit,
Összeszedi minden eszit.
Ki ez a Künd, miféle,
Paszományos eb-féle?

Körbeugatja a Morzsa,
Bal lábával megtaszajtja,
Hátsóját meg odatartja.
Künd azóta hajtogatja:

Hugyos gattya! Hugyos gattya!

::))

Malvina írta...

Te Ladek,
::))))))))))

nem Kiszel Kündét akartál írni? Azért javaslom, legalább mi ketten, így négyszemközt, kövessük meg szegény Kiszel Tündét! Akárhogy is, akármi, akármiben, de ezt még ő sem érdemli meg! Mármint hogy egy ilyen embert hozzá hasonlítsunk.

Igaz, jót röhögtem, de közben ,Tünde miatt volt egy kis lelkiismeretfurdalásom.

Ladek írta...

Malvina,
Lehet, hogy igazad van...

Apád helyett Apád írta...

Kündü barátomnak szeretnék üzenni!

Nácivadásznak mégis igaza volt. A Kündü nevű nicknévvel szemben több büntetőfeljelentést tettek már magánszemélyek, azonban Kündü kiléte nem volt beazonosítható. Így értette. Egy Kündü nevű ismeretlen személy Blogbejegyzéseiben több esetben megvalósította a közösség elleni izgatás bűntettét.
Ezenkívül úgy tudom több magánszemélyt zaklatott mocskolódó levelekkel is egy Kündü nevű ismeretlen.
De nem kell messzire minni: a fenti kommentek között is már többször megállna a becsületsértés... ("birka zsidó némber" és hasonló kifejezések miatt...) És ne feledjük, hogy a magánindítványt a másik fél is megteheti 30 napon túl is, viszontvád esetén. Sokan várnak arra, hogy ezt a Kündüt végre megtalálják, sokan még az ejnyebejnyével, vagy kisebb pénzbüntetéssel járó pert is bevállalnák, hogy egyszer szembenézhessenek Kündüvel és végre megtudják, ki áll a nicknév mögött...

Egyébként vicces lesz, amikor ugyanazok a rendőrök kezdenek nyomozgatni Kündü feljelentése alapján, akiket Kündü rendszerint minden utolsó mocsok ávós zsidóbérenc gazembernek elmond rendszeresen... Valószínűleg nagyon lelkiismeretes nyomozás lesz... :)

Internetkávézókban fogják hónapokig várni, mikor bukkan fel ismét valaki, aki beszól a szegény véresszájú Kündünek...
Térfigyelő kamerákat fognak visszanézni és elemezni, hogy megtudják, ki ment be abba a netkávézóba, ahonnét beszóltak és megsértették szegény rendőrgyűlölő Kündüt...

Egyébként ennél kevesebbért is rúgtak már ki embereket a fideszből. Ilyen véresszájú fröcsögéseket, amiket ez a Kündü nevű ismeretlen ír blogjaiba, egyetlen párt sem vállal fel.

Ladek írta...

Találtam pár oldalt, ahol Tuggyukki garázdálkodik éppen ezekben a oercekben. Még a saját elvbarátai is nyíltan semmibe veszik :)

Malvina írta...

Az alábbiakat nem mint anyád helyett anyád írom! Bocs, de nem bírtam kihagyni! ::))))

Szóval, én egyáltalán nem vagyok híve a feljelentéseknek, legjobb esetben is csak a tájékoztatásban, a nyilvánosság erejében gondolkodom. Nem hiszem, hogy nagyot tévednék abbéli meggyőződésemben, hogy ez a Kündü - és teljesen mindegy, kit is rejt az a név - vesztett helyzetben van. Elég csak a kommunikációját alaposan szemügyre venni. Arról már nem is szólva, hogy vajon miért is bújkál ilyen veszettül - és itt nem a felvállalt nickname-re gondolok, ez műfaji sajátosság.

Engem sokkal inkább aggaszt az a fajta lelkiállapot, az a fajta életérzés, ami azokat jellemez, akik egy ilyesféle Kündü-alaktól elbizonytalanodnak, megrendülnek - miközben természetesen megértem őket - , mert ez azt jelenti - remélem, ebben jó nagyot tévedek ! -, hogy nincsenek kellőképpen tisztában azzal, hogy az ilyen és ehhez hasonló embereket, jelenségeket csak az önmagukba, önmaguk igazában való kikezdhetetlen meggyőződésük lehetetlenítheti el. És mindenféle bírósági, hatósági feljelentés csak a beteg egójukat növeszti tovább.
Ezzel nyilván nem azt akarom mondani, hogy az politikai hatalom, az állami intézményi rendszer , a törvényhozás, végrehajtás, igazságszolgáltatás elképesztő felelőtlenségét, súlyos mulasztásait ne látnám tisztán.

Nácivadász írta...

Valóban! helyesbítek. Vagyis pontosítok. A "Dr. Kündü" nicknevű ismeretlen ellen tettek többen feljelentést, de a személy valódi kiléte nem volt megállapítható.

Ladek írta...

Sok vita folyt már különböző topikokon arról, hogy a kündü által saját magáról felrakott kép, vajon tényleg őt ábrázolja-e.
Csak úgy unalomból a képet betöltöttem egy online arckép-felismerő progiba, ami végül is nem csinál mást, mint százalékos arányban meghatározza, hogy a különböző referenciapontok figyelembe vételével mennyire hasonlítható a képp gazdája erre vagy arra a hírességre.
Az eredmény megdöbbentett :)
Kündü doki (vagyis hogy az a személy, akinek a képe őt hivatott ábrázolni) valamennyi híresség közül Amir Peretzhez (Izrael védelmi minisztere) hasonlítható legjobban.
Salom, kündü, salom....

Ladek írta...

Nácivadász,
nem fura ez kicsit, hogy "a személy valódi kiléte nem volt megállapítható"?
http://itcafe.hu/hir/tasz_alkotmanybirosag_adatvedelem.html
Nyomozó hatóság kibelezhetné a szóbanforgó adatbankokat, persze csak ha valóban nyomozni akar.

Malvina írta...

Ladek,

:::)))))))

De mit mondasz Peretz-nek, hogyan mosod ki magad? ::))))

Ladek írta...

Malvina,

Igazad van.

De ezen én nem is gondolkodtam.
Lehet, hogy rámereszti a MOSZAD-ot?
Amennyire megsérthettem (már hogyha értesült rólla), meg is tudnám érteni.
Szoríts értem, légyszi :)

Malvina írta...

Szorítok, szorítok! De csak van nekije humora! Én bízom benne! ::))

Névtelen írta...

"Raj Tamás, mély tisztelettel, HAZUDIK.

Hazudik a Mishná és a Talmud tanításairól."

Azért ez kivágja nálam a biztosítékot.
Nem félrefordításokat kéne tanulmányozni Kündü Úr! Vagy esetleg meg kéne tanulni héberül.
Én nem vagyok zsidó, de meglepődöm mindig amikor keresztények oktatnak a Talmudról.

Névtelen írta...

Nálam a rabbi vágta ki a biztosítékot, mert ÉPP A TALMUD szerint pofátlanul hazudott.

Meg ez az Ándrásik nevű identitászavaros, írásképtelen genya.

Tudod, Komoróczy professzor sem zsidó, de neki aztán bazseválhatnak a zsidó teológusok, rabbik.

Úgy alakult, hogy ERŐS vallásos szellemben neveltek, lutheránusként. Azonban 19-36 éves korom között egy elit zsidó család lányával éltem, és MEGTANULTAM mindent róluk, amit csak lehett. Itt a polcaimon van 3 fm könyv a zsidóságról, történelmi, szociológiai,vallási, néprajzi, ünnepi szokásaikról, szakácsönyv, stb. stb.

Tudom, MIT és MIÉRT írtam be a kommentbe a "GÓJ" szó kapcsán...

Névtelen írta...

"Apád helyett apád" röhejes nicknek:

Te ilyen bennfentes vagy a lúzer zsaru-körökben??

Egy "nyomozás" vagy a fakabátok vérszegényen enervált intézkedései a legcsekélyebb mértékben sem riasztanak, mert én életemben soha más pénzkereső foglalkozást nem folytattam, az igazságügyi szereplő büntetőügyész,majd ügyvéd hivatáson kívül...
A "nem azonosítható" indoklás baromság, a Neten fellehető adataim alapján (lakás, iroda, telefonok, stb.)
egyértelműen valótlan.

Pénteken - miután keményen beszóltam Endresszjú Ájven cimborájának, Pásztor Tibornak - a szocionista undormány felhívott telefonon.

Hát ennyire vagyok én "nem azonosítható"....

A nicked egyértelműen egy tébolyultan öntelt, együgyűen dölyfös SENKIHÁZIRA utal....

Névtelen írta...

"Nácivadász"....:-DDDDD...még ilyen idiótát...:))))

A Neten elérhető több képem is A VALÓS arcozmányommal...

Arra számíts, hogy rinocéroszbőr fedi.

Névtelen írta...

Kündü írta tegezve:

Kösz az Info-t, barátom.
Bírói ítélet van arról - mert a vén szarházi büdös
"polgárasszony" beperelt )))) - hogy elvégeztem a munkát
és jogosan illet a munkadíj.
Megjegyzem, az a megbízás 12 éves már...
AZT köszönöm, hogy tudattad: jogerős bírói ítélet ellenére
MOCSKOS A VÉN PARASZTPICSA:
rágalmazási magánvád INDUL !!!
Te meg kussolj, ha nem ismered az igazat.
MINDEN IRAT és bírósági dokumentum megvan: ELVÉGEZTEM A
MUNKÁT,
A rohadt kurva anyját a büdös vén szipirtyónak !!!

Ez Albertirsa: ez a mocskos lakosság!
http://anakizis.blogter.hu/?post_id=281687

Majd magázva:

Mit mer kijelenteni?!

Miért TEGEZ, idióta?!

46 éves elmúltam: maga sokkal fiatalabb.
Mi ez az agybaj mágánál, hülyegyerek?!

ÉN vagyok "suttyó" magának??!

Öregedőfélben, mindenféle qualifikációval, ranggal, tisztséggel
egy ismeretlen bugris provokátornak??

Maga akkor odaköltözött Irsára, mikor én már 18 éve NEM albertirsai lakos voltam.

Mit nem mer maga, totálhülye paraszt??!

Takarodjon a dolgaim közelében és haladéktalanul fejezze be a mocskos zaklatást, féleszű barom!

Igazi kultúrált szittya megnyilvánulás!
Csak még nem döntötte el, hogy keresztény vagy ősmagyar pogány.Mert hát kérem ki látott már körülmetélt katolikust?
Szép napot!
Váradi Laci

Névtelen írta...

Kündü írta tegezve:

Kösz az Info-t, barátom.
Bírói ítélet van arról - mert a vén szarházi büdös
"polgárasszony" beperelt )))) - hogy elvégeztem a munkát
és jogosan illet a munkadíj.
Megjegyzem, az a megbízás 12 éves már...
AZT köszönöm, hogy tudattad: jogerős bírói ítélet ellenére
MOCSKOS A VÉN PARASZTPICSA:
rágalmazási magánvád INDUL !!!
Te meg kussolj, ha nem ismered az igazat.
MINDEN IRAT és bírósági dokumentum megvan: ELVÉGEZTEM A
MUNKÁT,
A rohadt kurva anyját a büdös vén szipirtyónak !!!

Ez Albertirsa: ez a mocskos lakosság!
http://anakizis.blogter.hu/?post_id=281687

Majd magázva:

Mit mer kijelenteni?!

Miért TEGEZ, idióta?!

46 éves elmúltam: maga sokkal fiatalabb.
Mi ez az agybaj mágánál, hülyegyerek?!

ÉN vagyok "suttyó" magának??!

Öregedőfélben, mindenféle qualifikációval, ranggal, tisztséggel
egy ismeretlen bugris provokátornak??

Maga akkor odaköltözött Irsára, mikor én már 18 éve NEM albertirsai lakos voltam.

Mit nem mer maga, totálhülye paraszt??!

Takarodjon a dolgaim közelében és haladéktalanul fejezze be a mocskos zaklatást, féleszű barom!

Igazi kultúrált szittya megnyilvánulás!
Csak még nem döntötte el, hogy keresztény vagy ősmagyar pogány.Mert hát kérem ki látott már körülmetélt katolikust?
Szép napot!
Váradi Laci

Névtelen írta...

Egy érdekesség, a Budapesti Ügyvédi Kamarának küldött levelemre adott válasz:

Váradi László részére


Tisztelt Uram!

A Budapesti Ügyvédi Kamarához 2008. július 24-én e-mail útján eljuttatott beadványával kapcsolatban tájékoztatom, hogy dr. Gyarmati Pál, aki az Ön részére megküldte különböző irományait, felhívásait nem tagja a kamarának. A melléklete 2/6. oldalán magát jogász, közgazdász, ügyvéd elnevezéssel tünteti fel, aki 1962. július 1-jén született Cegléden.
A Budapesti Ügyvédi Kamara tagjai között eltérő születési dátumú ügyvéd szerepel, akit szintén Gyarmati Pálnak hívnak. Nevezett ügyvéd nem azonos a magát ügyvédnek kiadó dr. Gyarmati Pállal.
Tájékoztatom, hogy a kamara kizárólag kamarai tag ellen folytathat le fegyelmi vagy etikai eljárást.
Kérem fenti tájékoztatásom szíves tudomásul vételét.

Tisztelettel:

dr. Subasicz Éva
titkár

Névtelen írta...

A. Iván Elftárcs,

gondolom, megkapta a büntető feljelentésem egy másolatát ez ellen az elmeroggyant Váradi ellen.

Most, az újabb kommentjével csak növeli a bizonyítékok számát.

Ez az ember ELMEBETEG.

Andrassew Iván írta...

Kedves Doktor Úr, sajnos nem kaptam meg, de igazán érdekel. Kérem, küldje el az ivan@andrassew.hu -ra.

Névtelen írta...

Dr.Gyarmati Pál iwiw adatlapjáról, amelyeket ő maga tett közszemlére:

Historizáló, közép-ázsiai tört. és nyelv kutatással hobbyként foglalkozó ember vagyok. Futballimádó. + ROCK & reggae, music3.... Politikai közéletben aktívan veszek részt, nemzeti, akcionista, konzervatív: DE nem bús magyarkodóként, hanem BLITZKRIEG attack ideologusként!
FIGYELEM: sok csinos nőt ismerek, de az IGAZIT már többször is elmulasztottam....

Elérhetőség:
Email cím :[nem látható]
Telefonszám:
06-30-612-3999
Postai irányítószám:
1055
Cím:
Bp. V. Bihari u. 22.


Iskola/munkahely:
Munkahely:
Budapesti Ügyvédi Kamara** tagja ( - aki mást híresztel, beperelem!!)

Előző munkahelyek:
Sz.m. Főügyészség,Magyar Távközlési Rt.,Hemingway Holding, Gazdasági Minisztérium.

Munkahely weboldala:
http://ugyved.hu/gyarmati-ecolawyer

Általános iskola:
Tessedik Sámuel Általános Iskola, Albertirsa

Középiskola:
Kossuth Lajos Gimnázium, Cegléd

Egyetem/főiskola:
Miskolci Egyetem Állam- és Jogtudományi Kar , Bp. Közgazd. Egyetem, ügyészi-bírói szakvizsga, adótanácsadó-szakvizsga

Megjegyzés: **Egy érdekesség, a Budapesti Ügyvédi Kamarának küldött levelemre adott válasz:

Váradi László részére


Tisztelt Uram!

A Budapesti Ügyvédi Kamarához 2008. július 24-én e-mail útján eljuttatott beadványával kapcsolatban tájékoztatom, hogy dr. Gyarmati Pál, aki az Ön részére megküldte különböző irományait, felhívásait nem tagja a kamarának. A melléklete 2/6. oldalán magát jogász, közgazdász, ügyvéd elnevezéssel tünteti fel, aki 1962. július 1-jén született Cegléden.
A Budapesti Ügyvédi Kamara tagjai között eltérő születési dátumú ügyvéd szerepel, akit szintén Gyarmati Pálnak hívnak. Nevezett ügyvéd nem azonos a magát ügyvédnek kiadó dr. Gyarmati Pállal.
Tájékoztatom, hogy a kamara kizárólag kamarai tag ellen folytathat le fegyelmi vagy etikai eljárást.
Kérem fenti tájékoztatásom szíves tudomásul vételét.

Tisztelettel:

dr. Subasicz Éva
titkár

Dr.Subasicz Évát is bepereled?

Névtelen írta...

emények már túlhaladták te kis gyökér ugrándozásodat, Váradi.

Még tegnap 16 h.28'-kor küldtem egy igen határozott e-mailt a Kamara Titkárának, továbbá a BÜK FB vezetőjének egy másikat.

Megjegyzem, én már pereltem be eredménnyel Ügyvédi Kamarát: a Pest megyeit.

Jelenleg Drazsé előtt van az egyik BÜK Szabályzat törvénysértő rendelkezése miatt
egy felügyeleti törvényességi panasz.

De ezeket te nem fogod látni, kiskuczugh,
mert te senki nem vagy.

Névtelen írta...

Érdemi nyilatkozat:

Dr. Subasicz Éva kamarai titkár is egy jelentéktelen, nevenincs csinovnyik az Adminisztrációból.

Névtelen írta...

Biztosan nagyon megijedtek attól az "igen határozott" mailtől.
Eredményes pereskedést kívánok!
Ja..Dr. Subasicz Éva tudja már, hogy milyen véleménnyel vagy róla?

Névtelen írta...

A piti csinovnyik kénytelen lesz megtudni, ha a Váradi-beadvány egy másolatát - mint rágalmazás bizonyítékát - nem bocsátja rendelkezésemre.

Névtelen írta...

Most nagyon besz@rtam Kündü!Szerintem a hölgynek is összeszorult a gyomra a félelemtől ezért én magam osztom meg veled a "beadványt".Ja tegnap azt mondták nem érkezett semmilyen mail tőled...
Egyébként várják, hogy pereld őket(tudod az iwiwen írtad!), mert nem vagy tagja a kamarának.
De íme az írás:
"Tisztelt Kamara!

Szíves figyelmükbe ajánlom Dr.Gyarmati Pál mai privát/ iwiw / postámba érkezett linkjét.
http://anakizis.blogter.hu/?post_id=281687

Nevezettel kapcsolatos panaszt később írásban is hivatalosan előterjesztem.
Tisztelettel
Váradi László

Még két érdekes link:
http://partizaninfo-arctalanuszitok.blogspot.com/2007/11/vrgzs-elmebeteg-usztra-bukkantak.html
http://mondomaamgamet.nolblog.hu/?post_id=32258

Tisztelettel
Váradi László

Névtelen írta...

Váradi, TE MÁR TERHELT - vádlott - VAGY egy büntetzőeljárásban,

úgyhogy tegyél fel szordínót, kis pszichopata...

Még csütörtök du. kapott egy-egy beadványt tőlem Dr. Subasicz csinovnyik ill. a Kamara Fegyelmi Bizottsága.

S péntek reggel egy más tartalmút Dr. Réti Kamaraelnök.

Továbbá: én neked, Váradi, ismeretlen , idegen faszi, SEMMILYEN linket nem küldtem.

Ez az egyik blogomban, a jogi kérdésekről szólóban szerepel.

De NEM HOZZÁD SZÓL, közöd nincs hozzá, tehát újabb adalék a folytatólagos, nagy nyilvánosság előtti, jelentős érdeksérelmet okozó RÁGALMAZÁs és 3 más bcs. miatti bűnügyedben.

Olyan kevés vagy, mint a szarban a vitamin, még abban a BUGRIS Lamperth-"kisvárosban" ..:)))) IS,

nemhogyte dominálni akarjál, primitív köcsög !!

Névtelen írta...

Vádlott? Azt majd okosabb emberek fogják eldönteni, nem pedig muslincák.
Ja..és mivel mennél a tárgyalásra? Targoncával, dömperrel vagy kombájnnal?

N
Hogy nem küldtél linket? Akkor ez ki írta? Vagy átvigyem neked személyesen kinyomtatva?

És ,már nagyon szét vagy esve.Össze-vissza írsz.Mi az oka?

Íme az üzenet és a link, amit az iwien küldtél a postámba:

Üzenet küldője: DR. GYARMATI PÁL [kündü,] (653) Üzenek
Címzett(ek): Laci Varadi
Téma: Re: Rábasztok most nagyon....Re: Volt idő....
Feladás dátuma:
július 24., 00:07

"Felhívjuk a figyelmed, hogy ez az üzenet feltehetően egy olyan körüzenet, mely hamis információkat tartalmaz az iWiW működéséről. Az iWiW sohasem küld körlevelet, a kommunikáció a címlapon a "Gépház üzen" ablakban és a hivatalos blog-on történik. Az iWiW nem olvassa a felhasználók üzeneteit, a gyanús körüzenetek szűrése automatikusan történik!" *
Üzenet szövege:

"OLVASD, köcsög:

http://anakizis.blogter.hu/?post_id=281687"

Gyorsan felejtesz...
Kele Jenő üdvözletét küldi Dominikáról...

Névtelen írta...

Kele Jenővel nekem közvetlen kontaktom van, nem szorulok a TE KÖZVETÍTÉSEDRE.

Amúgy ő csak EGY ügyfél volt, bár a legmélyebb kriminalitásúak közül...

Végképp nem bírt a társadalomba beilleszkedni.

Az önbizalmad a semmire alapul,
a kisvárosi Bíróság pedig cca 120 perben ismert meg, ők NEM "Okosabb emberek", hanem gyengus kis tapló jogalkalmazócskák,

s e különbséget én már többször igazoltam a számukra.

"Adósságkezelési verőember", te egyszerűen elvesztetted a józan eszedet.

TE versenyképesnek, vitapartnernek érzed magadat??!

Hülye.

Névtelen írta...

Vitapartner? Olvass és tanulj!
"Kovalik: - Jó napot kívánok! Egy vitát szeretnék.
Nagy: - Hogyne uram! Járt már nálunk?
Kovalik: - Nem, most vagyok itt elôször.
Nagy: - Értem. És csak egy vitát szeretne, vagy egy egész sorozatot?
Kovalik: - Nem is tudom. Mik az árak?
Nagy: - Egy ötperces vita ára egy font.Egy tíz vitából álló sorozat pedig
nyolc.

Kovalik: - Mhm. Azt hiszem az lesz a legjobb, ha eggyel indítok, aztán majd
meglátjuk hogy megy.
Nagy: - Remek!
Kovalik: - Tessék!
Nagy: - Köszönöm. Akkor megnézem ki ér rá. Mr. Baker éppen szabad. De ô
egy kicsit együttérzô, úgyhogy próbálja meg inkább Mr.Barnard-dal.
12-es szoba.
Kovalik: - Nagyon köszönöm.
Nagy: - Kérem.

Kovalik: - Elnézést...
Pethô: - Mit akar?
Kovalik: - Tessék?
Pethô: - Ne gyere ezzel te takonyarcú papagájürülékrakás!
Kovalik: - De hát azt mondták...
Pethô: - Fogd be a gennyes pofádat te barom! Az ilyenektôl mint te hánynom
kell! Te agytalan sznob, te büdös perverz!
Kovalik: - De hát én csak egy vitát szeretnék!

Pethô: - Ja! Elnézést, ez a gyalázó szoba. Menjen át a szomszéd szobába,
az a 12-es!
Kovalik: - Ja! Igy már értem, köszönöm.
Pethô: - Nem tesz semmit.
Kovalik: - Nagyon köszönöm
Pethô: - Hülye fasz!

Kovalik: - Elnézést! Itt lehet vitatkozni?
Galla: - Már megmondtam!
Kovalik: - Dehogy mondta!
Galla: - De igen!
Kovalik: - Mikor?
Galla: - Most!
Kovalik: - Nem mondta!
Galla: - De mondtam!
Kovalik: - Nem!
Galla: - De!
Kovalik: - Nem!


Galla: - Mondom, hogy mondtam!
Kovalik: - De nem mondta!
Galla: - Elnézést egy pillanatra! Öt perces vitára fizetett be, vagy féló-
rásra?
Kovalik: - Ja, csak egy ötpercesre!
Galla: - Köszönöm. Szóval igenis mondtam!
Kovalik: - Egész biztos, hogy nem!
Galla: - Nézze, öntsünk tiszta vizet a pohárba: mondtam!
Kovalik: - Nem mondta!
Galla: - De igenis mondtam!
Kovalik: - Nem!
Galla: - De!
Kovalik: - Nem!
Galla: - De!
Kovalik: - Nem!
Galla: - De!
Kovalik: - Nem!
Galla: - De!


Kovalik: - Hát de ne haragudjon, de ez nem vita!
Galla: - Dehogynem!
Kovalik: - Dehogyis! Ez csak ellenkezés.
Galla: - Dehogyis!
Kovalik: - Dehogynem!
Galla: - Dehogyis!
Kovalik: - De hát maga mindig csak ellentmond nekem!
Galla: - Dehogy!
Kovalik: - De igen!
Galla: - Nem! Nem! Nem!
Kovalik: - Most is ezt tette!
Galla: - Ugyan!
Kovalik: - Ne haragudjon, de ennek semmi értelme!
Galla: - De van!
Kovalik: - Nincs! Én vitatkozni jöttem ide a vita pedig nem csak ellenkezés-
bôl áll.
Galla: - De igen!
Kovalik: - Nem! A vita észérvek logikus sorozatainak ütköztetése, amelyet
konklúzió követ.

Galla: - Nem!
Kovalik: - De igen! A vita nem csak ellenkezésbôl áll!
Galla: - Nézze! Ha én vitatkozom magával, akkor ellenkezô állásponton kell
lennem!
Kovalik: - Na igen! De ez nem csak abból áll, hogy mindenre azt mondja, hogy
nem!
Galla: - De igen!
Kovalik: - Nem! A vita szellemi folyamat. Az ellenkezés pedig csak az
automatikus tagadása mindannak, amit a másik mond.
Galla: - Nem!
Kovalik: - De igen!
Galla: - Egyáltalán nem!
Kovalik: - Nézze...
Galla: - Köszönöm.
Kovalik: - Tessék?
Galla: - Ennyi! Köszönöm!
Kovalik: - De hát épp most kezdett érdekessé válni!
Galla: - Sajnálom, az 5 perc letelt.


Kovalik: - Dehogy telt!
Galla: - De igen!
Kovalik: - Nem!
Galla: - Sajnálom, de nem vitázhatok tovább!
Kovalik: - De hogyhogy?
Galla: - Mert ahhoz, hogy folytassam, újra fizetnie kell.
Kovalik: - De hát az elôbb nem is volt ki az 5 perc!
Galla: - /fütty-fütty/
Kovalik: - Hát de ne csinálja már! Hát ez nevetséges!
Galla: - Sajnálom de nem vitázhatok amíg nem fizet.
Kovalik: - Na jó. Tessék!
Galla: - Köszönöm!
Kovalik: - Nos?
Galla: - Nos mi?
Kovalik: - Hát az elôbbi vita nem is tartott 5 percig.
Galla: - Megmondtam, hogy nem vitázhatok amíg nem fizet!
Kovalik: - Hát most fizettem!
Galla: - Nem!


Kovalik: - De!
Galla: - Nem!
Kovalik: - De!
Galla: - Nem!
Kovalik: - De!
Galla: - Nem!
Kovalik: - De!
Galla: - Nem!
Kovalik: - Ne haragudjon, de errôl nem akarok vitatkozni!
Galla: - Nem fizetett!
Kovalik: - Aha! Ha nem fizettem, akkor maga miért vitatkozik? Most megfogtam!
Galla: - Nem.
Kovalik: - De igen! Ha maga vitatkozik, akkor én nyilván fizettem!
Galla: - Nem feltétlenül. Vitatkozhatok a szabadidômben is.
Kovalik: - Nahát ebbôl elegem van!
Galla: - Dehogy van!
Kovalik: - De!
Galla: - Nem!


Kovalik: - De!
Galla: - Nem!
Kovalik: - De!
Galla: - Nem!
Kovalik: - De!
Galla: - Nem!
Kovalik: - De!
Galla: - Nem!
Kovalik: - De!
..."

A szerzők engedélyével.
Váradi laci

Névtelen írta...

2.sz.megjegyzés:
Ezt Jenő is így gondolja? Mert, ha csúnyán beszélsz róla cápaeledel lesz belőled bukott fiskális...

3.sz.megjegyzés: Az írásomra nem reagáltál megint.Ropi vagy felelni és megmondani az igazat?
Jó...van mit szégyellni.
És ez olyan főzelékszagú...mondjuk narancsos sárgaborsó...Hmmm?

Névtelen írta...

Lemezre mentettem azIDIÓTA, beteg szöveged. Ki is printelem.

Sokáig leszel kényszergyógykezelésen.

Névtelen írta...

Milyen lemezre? Farost? OSB?
Nem sokra mész vele.Ja Jenő éppen "offline" volt skype-on amikor azt mondtad, most hív...
Az írásomat mentsd csak el nyugodtan.
Minden szó igaz.Hány tanút hozzak Pali?
Ja...a kényszergyógykezelés!
Mesélj!Mik a tapasztalataid?

Szép napot!
Váradi Laci

Névtelen írta...

Ezekben az öncélú mocskolódásokban NINCS helye valóságbizonyításnak.

Főleg olyasmikben, amiről a gyengeelméjű cimboráid, kis fing, műveletlen primitív falusi köcsögök (Kele Dani, Gyursó Zoli, irsai buzi zsaruk, Pásztor Gergő, stb.) PLETYKA szinten pofáznak.

Hibbantkám, alaptalan pletykát nem lehet bizonyítani.

DE HOGY JÓL ÉRTSD: te a VÁDLOTT vagy, én pedig a VÁD KÉPVISELŐJE!

Névtelen írta...

Máris jeges félelem markolássza a torkomat és összeszorul a gyomrom...

A pletykák sajnos csak a te borderline elmédben léteznek...

De ennek szövegnek senki sem fog örülni...az Albertirsai Rendőrörs munkatársaival kapcsolatban pedig egy rossz szavad nem lehet lúzer.
Teszik és értik a dolgukat.
Helyesen.
Értünk és 24 órában naponta.
Még érted is.

Emlékeztetőül:
Még mindig nem válaszoltál az előző kérdéseimre.Tényleg csak a mama szoknyája mellől nagy a szád vagy esetleg férfiként felvállalod a tetteid következményét és megfelelsz a kérdésekre?
Be vagy tojva mi?
Kínos lenne a válasz?
Meghiszem azt!

No isten áldjon Kündü!
Írjál, mert már lassan elvonási tüneteim vannak, ha nem látok tőled valami down-kóros riposztot...
Váradi Laci

Névtelen írta...

Vers neked!
"Óh, smaragdrét szűz arcára bősz-szügyöd szart rakott
vadvirágok szőnyegén hamvas-füves rét testén, egy seb fosod

Némán sikolt a természet, beled remeke előhív tenger férget
bűz.fertő és kórsaág lepi hamar ligetem gyep udvarát

Isten ellen való anyagcseréd
életre szólította undok fekáliád!"

Idézet...

Más:
A turáni rasszú székely azt jelenti, hogy roma?

Névtelen írta...

Szopjad a helyi burnyák fakabátok ernyedt pöcsét, kisfiú...:)))

Na, Váradi beteg, mostmár

IGNORE ON !

Névtelen írta...

Minden újabb kommenteddel bizonyítod, MIFÉLE EMBERI HULLADÉK vagy, te "kommunista"-ként tetszelgő, jelentéktelen paranoid őrült.

Névtelen írta...

Egy újabb, illetve régebbi szóváltás az SG.hu fórumról...

spenser írta:

"Tisztelt Dr. Gyarmati Pál ügyvéd Úr!

Mindenek előtt sajnálom, hogy nem volt módunk még személyesen beszélgetni, bár Ön ennek ellenére rettentően sokrétű és mélyreható személyiség elemzést végez rólam különböző blogjaiban és fórumhozzászólásaiban.

Sajnálom azt is, hogy nem tartózkodik alpári stílusú és messzemenően az Ön szellemi kvalitásaihoz és társadalmi elismertségéhez méltatlan kijelentésektől. Mint közszereplőnek azonban el kell viselnem megjegyzéseit és hozzászólásait.

Ígérem Önnek ezt mindenkor és mindenhol meg is teszem, amikor mondatai nem tartalmaznak nyilvánvaló valótlanságokat.

1. SOHA nem állítottam, hogy bármiféle ráhatással bírnék jelen fórum "törlési szokásaira", mivel nincsenek "kontaktjaim" és nem is törekszem ilyesmire.

Amennyiben drága idejéből néhány percet rászánna arra, hogy áttanulmányozza az INDEX fórum jogi szabályozását - amelyet a mindenkori hozzászólásaival elfogad -, akkor az Ön számára is nyilvánvalóvá válna, milyen okból törölték/moderálták bizonyos hozzászólásait.

2. Kérem, tartózkodjon az engem ábrázoló képek legkülönfélébb blogjaiban való feltüntetésétől, mivel azokhoz sem szóban, sem írásban nem járultam hozzá.

3. Nincs semmiféle kapcsolatom egyetlen Ön által korábban belinkelt blogon olvasható szervezettel (Gyurcsány JUGEND, Fiatal Baloldal).

4. A városi médiák viszonyaira vonatkozó valótlan állításoktól kérem szintén tartózkodni szíveskedjék. Ugyanis, ha már többször említett társaitól informálódni szíveskedne, rájönne, hogy a városban kiadott újság főszerkesztőjét a képviselő-testület egyhangúlag választotta meg. Ez persze nem véletlen, hiszen főszerkesztő Úr helyet ad mindenféle politikai megnyilvánulásnak, politikai oldaltól függetlenül, VÁLTOZATLAN TARTALOMMAL!

Kérem a továbbiakban tartózkodjon a velem kapcsolatos valótlan kijelentésektől és megjegyzésektől."

Kündü válasza:
"No,
a BUGRIS irsai proli tipikus példája fröcsköli már a szájbűzt:

kisfiam,
ÉN egy RÉGI alberti család fia vagyok, s bizony, OTT NEKEM JOGAIM VANNAK, - ráadásul vörös szarházi polgármesteretek sem szólhat be,
Nemhogy TE, nyálbéla!!

Ne ugrálj, mert még nyakad töröd"

Névtelen írta...

Ezt NEM "spenser" (:-DDDD)

írta.

Ő csak becopyzta Jászberényi Tamás alpolgármester levelét.

Aki a helybéli posztkomcsi kontraszelekció mintapéldánya, már ki is néztem neki egy jó erős gesztenyefát...

Névtelen írta...

No, de tényleg elég a messianisztikus, kommunistaként tetszelgő elmebeteg kitöréseiből mostmár.

Névtelen írta...

A Post és kommentsor letöltve

Névtelen írta...

Kőszegszerdahelyi, Iharosberényi vagy Nagymarosi fajtát választottál.
Mert én nem vagyok hajlandó, holmi közönséges Castanea sativán lógni...

És ha meg bekopizta akkor mi van?Fáj?

Jászberényi Tamás végzi a munkáját.Nem álügyvédként és nem hazudozva.
Te csak sárga - fidesznarancssárga- vagy az irigységtől, hogy elszálltak fölötted az évek, elmúlt sok idő és nem vitted többre, mint hogy netterroristaként acsarkodj itt, mint egy veszett kutya.Vége a régi szép időknek ugye?

Sic transit gloria mundi!

Fodor Ákos: ECCE HOMO

Fenyegetésük
mulatságos. De ahogy
félnek: megrémít.

Népszerű bejegyzések