vasárnap, október 15, 2006

Nem ér!

Az van, hogy szíveskedjék mégiscsak lemondani Gyurcsány Ferenc, mert gondolnia kell a baloldali szavazókra is legalább, akik kényszeresen figyelik a politikát, és mozdulni sem tudtak az ámulattól, amikor múlt pénteken Pelczné Gáll Ildikót hallgatták. Valóban bámulatos az a pofátlanság, hogy ilyen szónoki képességű, ilyen semmitmondó, és ráadásul ennyire kellemetlen hangú embert rá mer ereszteni az országra a Fidesz.
Egyáltalán hogyan gondolja Orbán, hogy téri forradalmat csinál olyan szónokokkal, akik egy héten át gyakorlatilag ugyanazt a mérhetetlenül demagóg szöveget zsolozsmázzák, hogyan képzeli, hogy ilyen dumákkal egyáltalán ki merészel állni a nép elé? Jó, eddig Pelczné volt a legborzalmasabb, de hát a ravasz Navracsics, a peckes Szájer, a szemforgató Semjén, de még az enervált Pokorni is alulmúlja magát. (A morcos-huncut Kövért most hagyom, mert kedvelem, Kósa pedig majdnem úgy beszélt, mintha nem is fideszes lenne, leszámítva a Gyurcsány-röfléneket, de nem akarok neki ártani.) Hol van bohókás Deutsch-Für? Hol van torokszoruló Mikola? Ő legalább tud beszélni, és még jókat is röhöghetünk az egetverő marhaságain. Vagy az ájtatos Szamóca! Komolyan mondom, őt annyira szeretem hallgatni, hogy néha könnybe lábad a szemem, mert nem bírok magammal a meghatottságtól. És Fábry? Miért nem hívják? Intellektuálisan mocskos szájú tréfásbeszédben simán leiskolázná Gyurcsányt.
Ha legközelebb forradalmat tetszenek csinálni, előtte szíveskedjenek valami színésziskolába beíratni a nagy csapatot, és nem ártana beszédírókat is alkalmazni.
Az valóban borzasztó és szégyenletes, hogy a hibbantságig lepcses szájú szocialisták egyre borzalmasabb szövegeit vagyunk kénytelenek hallgatni, mert már a föld alól is a hülyeségeik szivárognak. Na de azért ne legyen már az a büntetés, hogy a másik oldalról ez az üres rikácsolás zúdul a megafonokból. Pelczné nem ér! Ilyet nem illik bevetni! Talán a genfi hadijog is tiltja.
Kiszámoltam: ha ez a következő választásokig így megy, még legalább százszor lép az emelvényre Pelczné. Akkor inkább Kerényi! Az ő nyomorúságos humorában legalább van munka. És oly szépen búg a hangja. (Népszava)

Nincsenek megjegyzések:

Fodor Ákos: ECCE HOMO

Fenyegetésük
mulatságos. De ahogy
félnek: megrémít.

Népszerű bejegyzések