szombat, február 13, 2010

Tobzódás

Az orvosok béremelést, a panelprolik ingyenmeleget, a parasztok pedig a pálinkafőzés szabad művészetté minősítését kapják Orbán Viktortól, ha jól szavaznak. Az utóbbi azért fura egy kicsit, mert egy olyan drogról van szó, amely abban az értelemben is hungaricum, hogy pusztító hatása Magyarországon családok százezreit érinti. Amúgy remek ötlet: Orbán nem csak a parasztok tízezreit szabadítja meg a fináncokkal való harc feszültségeitől, hiszen ez bizony a munkások és értelmiségiek körében is az egyik legkedveltebb hobbi.
A jövő hétre várható, hogy Orbán megvilágosodik: az ifjúságnak is kell valami hívószó! És miért ne legyen az a marihuána? Semmivel sem veszélyesebb, mint a pálinka, legföljebb nem csücsörít majd egyetértően Semjén Zsolt. Valamiért az egyházak számára az alkohol istenesebb drog, mint a vadkender. Az sem véletlen, hogy pont most hozzák haza Farkas Pétert. Jó lesz kampányarcnak.
És végre valóságos programot kapunk: a marihuánázás állami monopólium lesz, százezerszámra sarjadnak a munkahelyek, hatalmas idegenforgalomra számíthatunk, a parasztok a parlagfű helyett végre egy haszonnövényt termeszthetnek, egekbe szökik az államkincstár haszna, nem is beszélve arról, hogy erősen visszaesik a bűnözés - maffiák esnek szét. Rendvédelmi haszon az is, ha a tompított állapotú emberek visszafogottabban politizálnak, ami nagyon is kívánatos lesz Orbán kormányzásának első hónapjai után.
Javaslom még a halálbüntetés bevezetését, az ittas vezetés tilalmának föloldását, valamint Erdély és a Felvidék azonnali visszafoglalásának és az asszonyverés jogának megígérését. Ha elindulunk egy úton, ne álljunk meg a felénél, hiszen biztosan van valami értelme annak, ha a hülyeség totális tobzódásba kezd.

1 megjegyzés:

Pötyi írta...

Mert a Jóisten jobban szereti azt, aki vitorláson ül, mint azt a szerencsétlent, aki motorcsónakon. =)

Mellesleg a vicc jut eszembe: Rosszkor születtem, mert a fű még illegális, viszont aids már van.

Egyébként azoknak az egyetemista fiataloknak a jó része (legalábbis a környezetemben lévők), akik elvből nem szívnak füvet, általában takonyrészegre isszák magukat a bulikban. Éljen, éljen a tiszta élet.

Egyébként mellébeszélés, bulvárpolitizálás, persze,persze, nem is lesz más ebben a kampányban, mert NINCS RÁ IGÉNY.

Fodor Ákos: ECCE HOMO

Fenyegetésük
mulatságos. De ahogy
félnek: megrémít.

Népszerű bejegyzések