hétfő, április 13, 2009

Újabb épületes vita a gój motorosok elnökével


Megint fenyegetnek a gój motorosok (nepszava.hu)


DEFEKT


Jogi eljárással és a szerkesztőségünk előtti ismételt felvonulással fenyegette meg a Népszavát tegnap este a gój motorosok elnöke egy cikkünk miatt, amelyben egy az egyesület honlapján olvasható izléstelen és embertelen megjegyzést is megidéztünk. Mészáros Imre levelében kategorikusan tagadta, hogy ilyen szöveg valaha is szerepelt náluk, holott az még fenyegető levele megérkezése után, ma hajnalban is olvasható volt a gojmotorosok.hu-n.

Mészáros Imre így írt a Népszavának:

"Mint sorozatos visszaeső média, ismét súlyos jogsértést követtek el a Gój Motoros Egyesülettel szemben a 2009. április 8-i számukban a 7. oldalon Andrassew Iván tollából Ez Van címmel. Idézem:

"A gój motorosokat, a nép küldötteit fogadja a köztársasági elnök embere. Pár hete a gyerekgyilkosságról ezt írta valaki közülük a fórumukra: ... nincsenek érzelmeim a tatárszentgyörgyi esettel kapcsolatban sem ! A kis cigóból lesz a nagy cigó !"

Ezzel szemben a valóság az, hogy a fenti szöveg sohasem volt a GME fórum oldalán, de még a moderáltak közt sem.

Felhívom a figyelmét Andrassew Iván úrnak, hogy valamennyi moderálásunk eredeti szövege mentve van.

Tehát 3 napon belül vagy megköveti a Gój Motoros Egyesület tagjait a Népszava 7 oldalán hasonló terjedelemben amit mi is eltudunk fogadni, vagy a szokásos jogi eljárásokat foganatosítunk vele szemben, ahogy a lappal is.

Természetesen a látogatásunkra is számíthatnak, ahol sajtótájékoztatót tartunk a hiteles korrekt tájékoztatás érdekében.

Válaszukat április 10-ig 16 óráig várom, írásban! Üdvözlettel: Mészáros Imre Elnök"

Válasznak legyen elegendő egyelőre az egyesület honlapjáról készült kép (alább kattintható), az elnök szerint sosem létezett szöveggel - mivel tudjuk, kikkel van dolgunk, mi is archiválunk.





Mészáros Imre újabb üzenete, miután kiderült, hogy az idézett szöveg mégiscsak megtalálható a gój motorosok fórumán:


Megint tájékoztatnak a gój motorosok


Értelmifogyatékosok azaz defektesek


S nem véletlen az Önök megszólítása sem, hiszen mint már annyiszor jeleztem a média törvényi feladata a hiteles tájékoztatás

mellett a tájékozódási kötelezettsége is. Pedig tetten érhető, hogy rendszeres látogatóink a honlapunknak.

Segítek Önöknek a törvényi kötelezettségeik frissítésében: http://www.gojmotorosok.hu/index.php?page=appeal

Vajon erre a topicra, miért nem kattintottak ? Értem én, hiszen kellemetlen olvasni a 39:0-ás állást !

De van egy tagok listája is, ami szintén magyarul van írva, ahol tudomást szerezhetnek a tagokról.

Talán észrevették, hogy a fórum oldalunk nyitott, de ezt a "barátunkkal" A.I. = mesterséges értelem (angolul) is közöltem,

amikor a bírósági tárgyaláson váltottunk néhány szót. Többek közt erről is.

Ideje lenne megtanulni az állítmány mellé oda tenni az alanyt is, nem is beszélve az okozatról ! Tehát:

Maxxy nem az egyesület tagja, hanem egy motoros társunk, aki véleményét fejezte ki írásban. Lásd válasz erre !

Ugye világos, hogy retteget Iván költőjük ezt úgy állította be, mintha a tatárszentgyörgyi esettel kapcsolatban írta volna.

Ezzel szemben pedig egy botrányos cigány fiú videójára reagált és véleményem szerint erősen türtőztette magát.

Ki is fenyeget ? Mi Önöket, vagy az a cigány gyerek és pereputya ? Lásd:

38601. Gój Motoros Egyesület (Válasz FH 38598 üzenetére)

Válasz erre 2009.02.28 17:54

Verjem anyádba, magyar g*ci ! - integrációra vágyó ifjú roma üzenete a magyaroknak (18+)

38604. Maxxy (Válasz Gój Motoros Egyesület 38601 üzenetére)

Válasz erre 2009.02.28 18:40

Szia !

Én hasonló jókívánságaimat küldöm neked kisbarátom, és a hozzád hasonlóknak, családodnak, stb, stb !

Látjátok, ezért nincsenek érzelmeim a tatárszentgyögyi esettel kapcsolatban sem ! A kis cigóból lesz a nagy cigó !

Ugye kedves néphazugosok, ennek tükrében más a leányzó fekvése ? De ha már ennyire "összemelegedtünk" ajánlok egy friss témát is Önöknek, mert mint látom erősen fázis késésben vannak. Íme:

http://www.gojmotorosok.hu/index.php?page=viewevent&eventid=492

Az egyik terhelt a bíróság hivatalos helyiségében a cigány tanúnak a következőket mondta: "megtaposnám" !!!

Mi, mint látja nem a levegőbe beszélünk és íróasztal mellől Andersenként gyártunk híreket, hanem jelen vagyunk Önök helyett is. Tudom közeleg az évfordulója annak, amikor nagyon beégtek a székházuk előtt és nem sikerült még egy Hollán Ernő utcát rendezniük, mert azt hitték, hogy a szerepeket Önök osztják.

http://www.gojmotorosok.hu/index.php?page=viewevent&eventid=389

2008.04.29

Gyurcsány távozott, veszélyben van talán az apanázs ? Meg kell győzni Bajnait a hűségükről ? Ehhez kellenénk mi ?

Uraim ! Bocsánat elvtársak, máshol keressék és leljék meg a fedezetet a kártérítésekre, de ne a mi közreműködésünkkel.

Mind a határidő tekintetében, mind pedig a megkövető cikk tekintetében a határidő nem változott, ahogy a következmények sem,

amennyiben nem tesznek eleget a törvényben foglaltaknak. Utána mi osztjuk a szerepeket !!!


Üdvözlettel:


Mészáros Imre

Elnök


Andrassew Iván válasza Mészáros Imre elnök üzenetére:


Miután kiderült, hogy Mészáros Imre nem mondott igazat – nem hazudott, hanem tévedett -, amikor azt állította, hogy az a hozzászólás, miszerint „... nincsenek érzelmeim a tatárszentgyörgyi esettel kapcsolatban sem ! A kis cigóból lesz a nagy cigó !" nem szerepelt a gój motorosok fórumán, ahelyett, hogy elegánsan valami utalással legalább úgy csinálna, mintha elnézést kérne a tévedéséért, sértegetésbe és újabb fenyegetőzésbe kezd.

És magyarázza a dolgot. Azt lehet.

Arra hivatkozik, hogy a hozzászóló - bizonyos Maxxy - nem tagja a gój motorosok csapatának. Hogy én megnézhettem volna a listát: kik a tagok? Megnéztem: abból az derül ki, hogy ők összesen – az örökös tiszteletbeli tagokat is beleszámítva – harmincan lehetnek. Tehát amikor több százan vonulnak puffogva-brummogva, akkor csak a mag gój, a többi csatlakozó, ezek szerint semmi közük hozzájuk.

Ez az ő dolguk. Az azonban nem, hogy ezek a „külső tagok”, ismerősök vagy mit tudni kicsodák, mit engedhetnek meg maguknak a nyilvános fórumukon.

Teljesen mindegy, ki a tag és ki nem egy olyan fórumon, amelyiken álnéven írhatnak az emberek, hiszen nem lehet megkülönböztetni a tagot és a közönséges motorost.

Ahova álnéven írhatnak az emberek, annak tartalmáért a fenntartó felel. A gój motorosok fórumáért a gój motorosok felelnek. Azt tudni kell, hogy az ország egyik legerősebben moderált – cenzúrázott – fóruma. Naponta több beírást törölnek, és még azért is erős, morcos figyelmeztetés jár, ha valaki nem köszön rendesen.

Vagyis ezen a fórumon csak olyasmi jelenhet-, illetve maradhat meg a nyilvánosság előtt, amivel a közösség, pláne Mészáros Imre elnök úr egyetért. Vannak persze viták, rendreutasítások, de nyomát nem leltem annak, hogy akár Mészáros Imre, akár más fölhívta volna Maxxy (Úr? Hölgy?) figyelmét, hogy amit leírt, az talán mégiscsak embertelen.

Mészáros Imre arra hivatkozik, hogy Maxxy azt, hogy „... nincsenek érzelmeim a tatárszentgyörgyi esettel kapcsolatban sem ! A kis cigóból lesz a nagy cigó !" nem is a tatárszentgyörgyi gyerekgyilkossággal kapcsolatban írta! (Kicsit fura, ha ismét elolvassuk a mondatot.) Hanem azért, mert a fórumon látott egy filmet, amelyikben egy cigánygyerek gyalázza a magyarokat. És hogy még Maxxy nagyon vissza is fogta magát. Milyen lehet, ha nem fogja?

Ha valaki abból, hogy valami ostoba provokátor egy gyerek szájába adott borzalmakat és azt szintén nyilvánvalóan provokáció gyanánt az internetre teszi, arra a következtetésre jut, mint Maxxy, azt Európában a kulturáltabb emberek nem csak törlik a fórumukról, hanem az elkövetőt örökre kivetik maguk közül. Ha ezt a gój motorosok, és Mészáros Imre elnök úr ráruházott hatalmával élve nem tette meg, akkor arra lehet gyanakodni, hogy egyetért vele.

Ez nem baj, nem okoz meglepetést. Általában megfigyelhető, hogy a gój motorosok nem úgy értik a szavakat, a fogalmakat, mint mások. Mást jelenet például a gój, a kajmán, a ratyi, mint a köznyelvben. A „tatárszentgyörgyi gyerekgyilkosság” az nem a tatárszentgyörgyi gyerekgyilkossággal kapcsolatos. Nálunk bizonyos ifjabb Hegedűs vezette be ezt a hatékony technikát – mindig kiderült, hogy sose azt gondolta, amit mindenki értett a szavaiból. Én azt gondolom, hogy ez szánalmas.

De függetlenül a róluk alkotott véleményemtől, legyen jogom megjegyezni: nem helyes, ha olyan emberekkel, akik Maxxy véleményét eltűrik, vagy azzal egyetértenek, érintkezik a köztársasági elnök munkatársa. Mert ez a nemzet megsértése. Akkor is, ha a gój motorosokat tévedésből vagy provokáció gyanánt maga az önjelölt „nemzet” küldi az elnöki hivatalhoz valami közfelkiáltott üzenettel. Legyen jogom arra, hogy ezt írásban is kifejezzem.

Ami pedig a szerkesztőség elé vonulást meg a sajtótájékoztatót illeti, jöjjenek bármikor, tudják az utat. A szokott helyükön nyugodtan brummogtassák a motorokat. Bár nem egyeztettem senkivel, kérem, hogy tartsák tiszteletbe a nekünk otthont adó épület parkolójának magánterületi jellegét. Ha nagyon erőlködnek, a portások biztosan átveszik szokásos irományukat, ám teljesen fölöslegesen fáradnak hozzájuk, mert mi nem vesszük át tőlük. Biztosíthatom, hogy nem lesz ellentüntetés. Nevetséges.

Gondolom sajtótájékoztatóján Mészáros elnök úr számíthat a barikad.hu-ra, a gondola.hu-ra, Magyar Nemzetre, a Magyar Hírlapra és az Echo tévére, és ott sunnyog majd a Kuruczinfó is. Ja és az olyan barátkozók is eljönnek, mint a Hírszerző újságírói és például Bitter Brúnó. Csak nehogy odatévedjen egy olyan újságíró, aki rákérdez arra, hogy Mészáros elnök úr egyetért-e azzal is, ami Bogdán Tibor, az Irakban agyonlőtt szerencsétlen magyar sofőr haláláról tudott Maxxynak eszébe jutni:

„Felháborító-vérlázító ! Roma honfitársunkat már az amcsik sem szívlelik, csúfos módon lepuffantotta egy amcsi katona Irakban !
Mondjuk ha roma lennék, nem is mutogatnám magam Irakban ! Még terroristának néznének...”

Talán segít az azonosulásban Maxxy nyilatkozata, ami már olvasható a gój motorosok fórumán. Ő nem tagadja meg az Elnök Urat:

„Szia Imi !
Ezennel ünnepélyesen kijelentem, hogy nem vagyok Gój Motoros Csapat tag, de... mint "régi" motoros és hazafi, teljesen azonosulok mindenben azzal, ami a Ti hitvallásotok ! Amit a kis cigó gyerek videója láttán írtam, azt most is és ezek után is fent tartom !
És magasan teszek, hogy egy firkász, hogy mint reagál erre ! Adja isten, hogy élőben egyszer ezt el is tudjam mondani neki !”

Adja Isten.


Andrassew Iván



4 megjegyzés:

getno írta...

Kit érdekel a sok hülyeséged? Te borotvapamacs fejű...

Névtelen írta...

Miért kell ilyen senkiházi műmagyarokkal foglalkoznod? Akiknek fontosabb a tiszaeszlári komédia, mint október 23, vagy március 15, az nem is magyar, hanem valami más, egészen más...
A baj az, hogy a nyomorult szélsőségeknek van ilyen durva nagy hangjuk. Olyan szinten fájdalmasan ostobák és egyirányúak, hogy azt leírni sem tudom. Amikor pl. Erdélyben ilyenekkel találkozom, inkább angol turistának adom ki magam, semmint ezekkel egy nemzetbe tartozónak, mert szégyenlem őket és akkor a magyarságomat is.

Bessenyei Imre

Névtelen írta...

Ez kezd fárasztó lenni, nem kicsit nagyon...
Nincs családod, unokád, akivel értelmesen eltölthetnéd a nyugdíjas éveidet ahelyett, hogy ilyen és ehez hasonló provokatív írásokkal fárasztod a kedves olvasóközönséget?

Névtelen írta...

Olvastam, hogy Auschwitzba akarod elvinni a szellemi fogyaékos GÓJ motorosokat felvilágosító kirándulásra. Qrvajó ötletnek tartom, hadd menjek én is veletek JÓ?
De viszem azokat a felvételeket is amelyek abban a 40 aktában voltak találhatók amelyeket 1994 ben GORBI
átadott a Lengyel A Muzeumnak, majd Putyin ugytünik megint visszatitkosította. Véletlenül egy svájci honlapon rátaláltam. Nem kamui, rajta van a lengyel pecsét
Na mit szólnál?

Fodor Ákos: ECCE HOMO

Fenyegetésük
mulatságos. De ahogy
félnek: megrémít.

Népszerű bejegyzések