vasárnap, október 02, 2011

Veled is megtörténhet

Kedves barátunk, tisztelt újságíró kolléga, és mindenki más, aki segíteni szeretne!

„Veled is megtörténhet” egyszer, hogy alkotó erőd teljében, esetleg épp pályád zenitjén váratlanul vége szakad addigi sikeres karrierednek: elveszted állásodat, és ezzel anyagi biztonságodat. Egy ilyen esemény családodat is tragikus helyzetbe sodorhatja, ha nincs, aki segítsen.
Ilyen segítséget szeretnénk most létrehozni azok erejéből, akik megengedhetik maguknak, hogy ne hagyják kollégáikat elmerülni ebben az anyagi ellehetetlenülés keltette örvényben.
„Veled is megtörténhet” jelszóval mozgalmat indítunk a Magyar Újságírók Országos Szövetségének segítségével, mely bajba jutott kollégáink támogatását célozza. Olyan szolidaritási alapot szeretnénk teremteni együtt érző és erre áldozni is képes barátaink segítségével, melyből – átlátható és szigorúan számon kérhető módon – anyagi eszközöket bocsátanánk az ilyen helyzetbe került legrászorultabb kollégák rendelkezésére.
Ezért kérjük mindazokat, akik tehetik, hogy az OTP Banknál vezetett 11706016-20794934 számlára utaljanak át erre a célra egy számukra még nem megterhelő, de egy bajba jutott kollégának minden bizonnyal gyorssegélyt jelentő összeget. Az utalvány „Üzenet” részébe ezt írjátok: „Veled is megtörténhet”. A kedvezményezett: MUOSZ Szolidarítási Alap. Az így beérkező pénz elosztásáról a következő tagokból álló grémium dönt: Bánhalmi Anna filmproducer, Berki Ottília pszichológus, Gáspár István jogász, Kozák Gyula szociológus, Szegvári Katalin újságíró, Tóth Ildikó újságíró, Vágó István újságíró, Vágó Judit újságíró

Segítségeteket a majdani megsegítettek nevében is köszönik:

a „Veled is megtörténhet” mozgalom kezdeményezői

 .

Nincsenek megjegyzések:

Fodor Ákos: ECCE HOMO

Fenyegetésük
mulatságos. De ahogy
félnek: megrémít.

Népszerű bejegyzések