szombat, október 22, 2011

Üzenet a millásoknak

Egy tegnapi betelefonáló olvasónk fölvetette, hogy ő ugyan baloldali, de mégiscsak mélyen meg van sértődve attól, hogy a teljes fideszes vezetőség elhagyja az országot a nemzeti ünnepen - gyakorlatilag magára hagyja a népet. Még az is zavaros, ellentmondásos, hogy akkor most Schmitt Pál hol is lesz tulajdonképpen, de az egyenesen fölháborítja, hogy egy Kövér László valami amerikai magyar cserkészek előtt mond beszédet, Semjén pedig meg se áll Ausztráliáig. 
Hogyan létezhet ilyesmi? Jó, elfogadjuk, hogy Orbánnak Brüsszelben van dolga, de senki nincs az első vonalban, aki mondana valami biztatót, nemzeterősítőt? Mondjuk például Semjén előállhatott volna az új szemléletet megalapozó tervvel, miszerint a csekélyebb jelentőségű bűnök elkövetői - például a hajléktalan, vagyis élettér-bűnözők - elkerülhetik a börtönt, ha vállalják, hogy minden vasárnap megjelennek a misén.... Ez nem vicc, mondja az olvasó, az internetről tudja, hogy van már ilyen Amerikában... Ja, és hogy igazából azért telefonált, hogy szóljak a millásoknak: Amennyiben elmarad a brüsszeli csúcs, és Orbán itthon reked, hívják már meg egy jó kis beszédet mondani. 
Üzenem a millásoknak: hívják meg!

 .

2 megjegyzés:

murrey írta...

remek. csak nem tudom eldönteni, hogy sírjak vagy röhögjek...

és persze szólj a millásoknak, ha orbán itthon ragadna, tartson már valami jó kis beszédet. olyan biztatót, nemzeterősítőt. csak amilyent szokott.

Malvina írta...

Tudom, én nem vagyok a nép, nem is érzem magam egy csöppet sem magamra hagyottnak..., sőt, ha soha vissza se jönnének, bizony, akkor sem dőlnék a kardomba! :)

Fodor Ákos: ECCE HOMO

Fenyegetésük
mulatságos. De ahogy
félnek: megrémít.

Népszerű bejegyzések