vasárnap, szeptember 25, 2011

A mai kedvenc üzenet (Rodolforól szóló írásomhoz)

Névtelen új megjegyzést írt a(z) "FRNC" című bejegyzésedhez:

Hogy minek mi lesz a neve, azt szerencsére NEM TE ÉS NEM TI döntitek el. Petíciózhatsz tonnaszám, akkor sem lesz beleszólásod, illetve beleszólásotok. Vedd tudomásul, zsiddancs, hogy itt most már az lesz, amit mi akarunk, hogy az legyen! Megvan hozzá a kellő hatalmunk és erőnk. A nyolc évig tartott országrablásotok eredményezte ezt a mostani hatalmas erő-koncentrációnkat. Fellázadt ellenetek a nép. Nem tűrte tovább az elnyomást. Nos, ti itt már senkik és semmik vagytok. Hogy még meg vagytok tűrve, azt vedd a jólelkűségünknek! Látom, hallom, érzem, tapasztalom, hogy elkezdted a csomagolást. Ez jó és szimpatikus. Keress magadnak egy másik országot e Földön! Ne félj pubi, nem fogunk utánatok könnyeket hullatni! Örülni és vivátozni fogunk. Hamarosan...

PS1: Neked, zsiddancs és a seggedet nyaló elvtársaidnak Izraelt ajánlom. A bankárfilek Ausztriába loholjanak! A komcsik pedig menjenek a picsába!

PS2: Amúgy éljen Budapest leendő ékessége: a budapesti Houdini Nagycirkusz! Mert így döntöttünk. Nélkületek, babám, nélkületek...

 .

9 megjegyzés:

kelgyo írta...

Iván, ez egy szenny, ne alacsonyítsd le magad azzal, hogy ilyet idézel. Ezek érveket nem ismernek, csak fröcskölnek, hánynak, mocskolnak.
Azért két dolgot mégis hadd tegyek hozzá, érzékelendő, hogy mennyi tudatlanság van ebben.
1. zsidózza, aki nem az. (Miért? Mert azt hiszi, csak zsidók gondolkodhatnak így.) Nos, szerintem ilyen értelemben sokkal több a zsidó az országban, mint sejti. megjegyzem: bár még több lenne.
2. Annak a zsidóságát viszont nem említi, akinek itt a nevét védi. Ugyanis ha jól sejtem, Houdini zsidó volt, mégpedig magyar zsidó család szülötte. Javítson ki, aki másképp tudja. (De ne névtelenül, mert a névtelenek nem érdekelnek.)

Brcak Anton írta...

vajon mit jelent a "bankárfil"? houdini is zsidó volt különben, még rabbi fia is.
muhaha, FRNC!

kelgyo írta...

Anton: hát, a bankárokat jelenti. Pl. Csányi Sándor, az OTP vezére is az. Ha ő nem az, akkor ki?

Johnny B. írta...

Kelgyo, bizony: "Houdini 1874. március 24-én, Weisz Erik néven született Budapesten (a Rákosárok út 1. szám alatti házban, ma Csengery utca[1], VII. kerület), Mayer Sámuel Weiss rabbi, jogtanácsos és felesége, Steiner Cecília fiaként." (Wikipedia). Ennek persze semmi jelentősége, de ahogy ezt Ivánnak mintegy a "szemébe vágja" ("nem a ti zsidó Rodolfótokat választottuk"!), mást sem mutat, mint e levelező végtelen hülyeségét és tudatlanságát.

Névtelen írta...

Szerintem is, siman kuka - egy percet sem erdemel az ilyen level, hiszen annyira primitiv.

Névtelen írta...

Tisztelt Andrassew Úr!

Találtam néhány jó mondatot Lénárd Sándor Római történetek-ében. /Magvető, 1969./
Bár valószínűleg ismeri; ha nem, akkor még jól jöhet. (1938-43)

„… a paranoiás hamisan állítja fel a figuráit, de aztán csodálatosan sakkozik.”
„… a hamis ítéletek adják meg a logikus intézkedések ködös alapját. Ez a dogmák birodalma. Ezért nem lehet a paranoiással disputálni: sarokba szorítva kihúzza dogmáját, és sérthetetlenné válik.”

„ De jaj, ha a paranoiás … meg akarja változtatni a világot. Ha ki akarja küszöbölni belőle a sötét összeesküvést, az ördögöt, … a jezsuitákat, a szabadkőműveseket, a zsidókat , a négereket, az idegeneket, az árdrágítókat. Akkor … a prófétává lesz, harcolni fog, és ez a betegség fő tünete: semmitől nem rendül meg. Mindig neki van igaza. Semmilyen bűn nem terheli a lelkiismeretét. A paranoiás tette előtt ünnepélyesen az áldozatára hárít mindent. S ezért, épp ezért lesz belőle könnyen vallás: jó lelkiismeretet ad követőinek is.”

„Egyáltalán, a harc szó elmaradhatatlan kelléke ennek és minden tevékenységének. Vetés, aratás, boronálás és szántás: Aa búzacsata. Szoptatás és pelenkamosás: a gyermekért folyó csata. … Falragaszok hirdetik: vívjuk meg a légycsatát!”

„A falraírás monopóliuma a Vezéré. Törvény, hogy minden középület, minden vasút és út melletti parasztház oldalán ott álljon a Duce egy jeles mondása.”

„Lehet, hogy … egyszer csömörbe fúl ez az egész fekete diktatúra. De a Népszövetségnek gondoskodnia kellene valahogy egy kis mintadarabról. Hadd legyen hová vinni a hívőket egy fél évre, egy évre. Könyvből nehéz megtanulni mit jelent az: ’Vezérek’ uralma alatt élni.”

„De az erkölcsi törvényeket nyilván ebéd után fogalmazták meg, a jóllakott világra érvényesek. Én legalább nem hiszem, hogy egy igazán éhes, igazán hónapok óta éhező ember köbe vésne egy olyan gyermekes tilalmat, hogy: „ne lopj”. Éhes embernek még azt sem érdemes megtiltani, hogy paráználkodjék. Nem akar az mást, mint egyszer jóllakni – s végtelenül mindegy számára, hogy mi a törvény a jól tápláltak világában.”

„A diktátorok papírláncon tartották áldozataikat és hatalmukat vesztették, ha elégett a papíros. Meglehet, hogy a jövőben másképp lesz. Már nem papírra írják az adataikat, hanem minden állampolgár mindennap eljegyzi, mennyi a jövedelme, s mennyit költött, mit tett, hol volt, kivel beszélt és miről, és este egy óriási számológép összehasonlítja az adatokat. Éjfélre kisülnek az ellentmondások, és reggel az ügyeletes robotember viszi át a gyanús egyedeket a kínpadra…”

„… hogy jutott uralomra Hitler. Egyszerűen: visszatolta a történelem óramutatóját! Eltörölte Weimart, Versaillest, - visszament a sárga csillaggal a középkorig…”

„… másokra is számított: az opportunistákra és az agyalágyultakra is. Minden házfalra fölíratta: „Harcolni, engedelmeskedni, hinni!” Ez minden követőjének szólt: a teppa /csőcselék – Anteus/ harcolt, az opportunisták engedelmeskedtek, a hülyék hittek … és dicsőítették.”

„A könyvtár: Európa az európaiaknak.”

„Milyen hamis meghatározás, hogy valami „elsüllyed a könyvtárban!” A fel-nem-írt, meg-nem-írt dolgok süllyednek el. A könyvtár az örök jelen. Scriptum est ergo est.”

„Az éhségfalon nem lehet átbeszélni.”

„ … úgy volt mint békeidőben: a nyomor elbújt, a luxus sétált.”


Tisztelettel: Anteus

Andrassew Iván írta...

Talán nem véletlen, hogy a kedvenc íróm. Kár, hogy kevesen ismerik.

Andrassew Iván írta...

Talán nem véletlen, hogy a kedvenc íróm. Kár, hogy kevesen ismerik.

Névtelen írta...

Tudják, eltöprengtem azon, vajon hány ilyen alak vett annak idején részt szent forradalmunkban?

Anteus

Fodor Ákos: ECCE HOMO

Fenyegetésük
mulatságos. De ahogy
félnek: megrémít.

Népszerű bejegyzések