szerda, augusztus 10, 2011

Szilágyi Aladár beszélgetett velem az Erdélyi Riportban

"Én mindvégig a szocialista kormány alatt, nem mondom, hogy gerinctelen voltam, valóban azt írtam le, amit gondoltam. Egyetlenegyszer nem írtam le olyat, amit nem akartam. Ilyen értelemben nem kell önkritikát gyakorolnom. Arra kellett volna fölhívni a figyelmet például, bár megírtam az Élet és Irodalomban, de sokkal nagyobb erővel, sokkal nagyobb nyilvánosság előtt kellett volna sokszor ordítani, hogy vigyázat, mert ami Magyarországon történik, az egyszerűen annyi, hogy van két pártvállalat, az egyiket Fidesznek hívják, a másikat MSZP-nek. Az MSZP úgy néz ki, mintha hülyék gyülekezete volna, hagyják pusztulni a sajtót, a médiumokat. Gyakorlatilag lábon eladták a sajtót. Ma Magyarországon három-négy perc alatt megszüntethető a teljes baloldali sajtó, az egész médiumrendszer. Például ezért is ordítanom kellett volna, hogy itt egy nagyon mocskos üzlet történt, s ez folytatódik most is." >>>>> Erdélyi Riport

 .

3 megjegyzés:

zajcsik írta...
Ezt a megjegyzést eltávolította a blog adminisztrátora.
kelgyo írta...

Érdeklődve olvastam a cikket, de jómagam leginkább az írói elvekre figyeltem fel.
Én is próbálkozom mindenfélékkel, és nekem is a rövidebb dolgok mennek, mert nem lanyhul el az érdeklődésem, míg elkészülnek. Valószínűleg azért van ez, mert hiszek az út törvényeiben, és így abban is, hogy ha egy mondat a helyén van, már magától jön a többi. Nem kell előre látni a végét. (Most se tudtam, mi lesz az utolsó mondat ...)

Pu'Show írta...

Kedves Iván!

Gratulálok! Korrekt és jó interjú! Számomra külön öröm, hogy Erdélyben jelent meg. Kell ez a reális kép rólunk, az "anyaországról"!

Tisztelettel:

Pu'Show

Fodor Ákos: ECCE HOMO

Fenyegetésük
mulatságos. De ahogy
félnek: megrémít.

Népszerű bejegyzések