csütörtök, július 08, 2010



Talán nem tolakodás, ha fölhívom a figyelmet arra, hogy a nyomdából – csekély anyagi ráfordítással - beszerzett Nyilatkozat mellett, egy szintén igényesen nyomtatott Orbán arcképpel is fölszenteltük nappalink falát. Az aggatáshoz nemzeti színű zsinórt használtunk. Feleségem kivételes ízlését dicséri a szolid, patyolat csipketerítőn álló rózsaszín műanyagváza, amely színével a boldogságot jelképezi. A nemzeti színű művirágok sosem hervadó életet adnak a kompozíciónak. Taplósapkám erdélyi, sőt összmagyar származásomra utal – és ezt talán már nem is kell magyarázni.

7 megjegyzés:

RÁBA GYÖRGY írta...

Bravó, Iván! Így kell.

Pocakos írta...

azért egy műanyag v. viasz narancsot hiányolok a kompozícióból. (a szegfű zavaró!)

papee írta...

azért ez nem a legelőnyösebb kép a Vezérről. talán jobb lett volna valami hasonlóan agyon photoshopozott képet kirakni, mint amilyet a kampányban használtak. azért van egy kis régmúlt feeling a képben...(is)

Névtelen írta...

ez jól néz igy ki, iván. de még szebb lenne, ha térdenállnál. a nem magyarok csak igy tehetik.

Unknown írta...

Nagyon helyes, Iván! A fotót talán kicsit lejjebb kellene rakni, és akkor még elférne a Szent Korona is. A feje fölé. Aztán jöhet a "Térdre, imához!", hogy valaki illetékest idézzek.

ajsa írta...

Nálunk -vagyis az épületben, ahol dolgozom- tényleg kirakták a falra. Megdöbbenve torpantam meg előtte ma egy pillanatra. Azt nem tudom, mióta van ott, mert én igen rossz megfigyelő vagyok, és szinte sosem olvasok el semmit, ami ki van függesztve. :)

Unknown írta...

Csak semmi stréberkedés, kár az igyekezetért. Ez így smafu! Ha jól látom az ajánlott 50x70-et nem éri el a keret mérete.

Fodor Ákos: ECCE HOMO

Fenyegetésük
mulatságos. De ahogy
félnek: megrémít.

Népszerű bejegyzések